JSport.roJSport.ro

În etapa 24, intermediară, din Liga III, Universitatea Cluj a primit vizita echipei mureşene, CS Iernut. Cele trei puncte puse în joc azi au fost câştigate de către ,,studenţi” cu scorul final 8-1.

Nici bine nu a început partida şi atacantul Ene (2) a deschis scorul cu un şut din careu, 1-0, iar câteva minute mai târziu Cordoş (10) a mărit avantajul în urma unei lovituri de cap, 2-0.

Clujenii au continuat să atace, dar mingile trimise de Goga, Chiş, Ursu, Manu şi Hordouan nu au trecut de linia porţii. Oaspeţii s-au apropiat de buturile Universităţii, dar fără să îi pună probleme lui Albuţ, iar în minutul 42 Telcean a stabilit scorul pauzei, 3-0.

Imediat după pauză, Ene (54) a reuşit dubla, 4-0. În minutul 61 Greu a trimis mingea în plasa oaspeţilor, dar golul său a fost anulat pe motiv de offside. Goga (65) şi Ursu (67) s-au trecut şi ei pe lista marcatorilor, scorul fiind 6-0 pentru Universitatea. Balea a marcat golul de onoare al oaspeţilor în minutul 78, 6-1, iar nou-intratul Potcoavă (83) a trimis şi el mingea în plasa Iernutului, 7-1.

Mingea trimisă de Ursu a lovit bara din stânga porţii, iar Ene (87) a fost pe fază şi a înscris, 8-1, fiind al treilea gol pentru el în această partidă. “U” Cluj îşi păstrează fotoliul de lider cu 56 de puncte, iar sâmbătă o va întâlni în deplasare pe Unirea Alba Iulia.

FC Universitatea Cluj

1
Albuţ
13
Manu
17
Cordoş
16
Telcean
2
Chiş
14
Micaş
29
Giurgiu (C)
7
Ursu
18
Goga
77
Hordouan
9
Ene

Au mai intrat: Potcoavă, Greu, Lemnaru, Saroşi. Antrenor: Adrian Falub.

CS Iernut

95
Oltean
18
Căliani
4
Dumbrăvean
28
Fekete
77
Circa
22
Bucur
27
Balea (C)
14
Cheţan
17
Kovacs
23
Pop
31
Pastor

Au mai intrat: Szilagyi, Ghirca, Angyal, Bălaş. Antrenor: Nicolae Ghira.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Doamnă, cu asemenea compuneri şcolăreşti nu poţi să oferi o imagine reală a ceea ce s-a întâmplat pe teren. Echipa “studenţilor” a jucat cu entuziasm, fundaşii au urcat cu folos în atac, Ene pare să fie atacantul de careu de care “U” are nevoie, Goga continuă să “vrăjească” mingea, Ursu se demarcă în permanenţă, iar Giurgiu şi Cordoş dau siguranţă apărării. De menţionat prezenţa ca titular a juniorului Telcean, ca şi prestaţia celorlalţi juniori: Hordouan, Micaş şi Potcoavă, cel care a şi marcat cu un şut, cu stângul, la colţul lung. Desigur, adversarul a avut o prestaţie modestă, contează ca jocul universitarilor să crească pe o trasă ascendentă, în vederea a ceea ce-i aşteaptă în Liga 2. Oricum, mulţumim pentru informaţia doamnei jurnaliste, că “U” şi-a păstrat fotoliul de lider…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.