JSport.roJSport.ro
foto: Carmen Bizău

Derby-urile locale din etapa a doua a Ligii Elitelor, la U19 şi U17, au fost o afacere CFR-istă.

Feroviarii au mers la baza „Ardealul”, acolo unde au câştigat ambele meciuri, fără să primească gol.

A fost 3-0 pentru alb-vişinii în partida rezervată jucătorilor sub 19 ani, iar cei de la U17 au câştigat şi mai clar, 4-0.

În derby-ul de la U19, competiţie în care campioana Ligii Elitelor merge în Liga Campionilor, meciul a fost decis în repriza secundă. După 0-0 la pauză, schimbările făcute de către Sorin Oncică au decis partida.

Petrila, care a jucat ieri 90 de minute pentru CFR 2 în Liga a III-a, a fost introdus şi a dat un gol şi o pasă de gol, Cazan şi Busuioc, de asemenea rezerve, fiind ceilalţi jucători care au înscris în poarta formaţiei lui Călin Moldovan. A fost un meci în care tribuna de la „Ardealul” aproape s-a umplut, cele două formaţii fiind urmărite şi de către antrenorul Universităţii Cluj, Călin Sălăgean, cealaltă formaţie clujeană din Liga Elitelor, „U” având meci duminică la UTA.

Cu moralul afectat de scorul înregistrat la U19, jucătorii U17 ai Ardealului nu au făcut nici ei faţă rivalilor de la CFR. Cu jucători inclusiv de 15 ani în teren, gazdele au fost dominate în special din punct de vedere fizic.

CFR-iştii lui Mihai Pop au dat două goluri pe repriză, chiar Bogdan Minteuan, urmărit de pe margine de către tatăl Alin Minteuan, antrenor la CFR 2, reuşind o dublă. Botiş şi Bucică au înscris şi ei pentru o victorie clară a feroviarilor, ambele echipe ale CFR-ul venind după 1-1 cu Miercurea Ciuc, în prima etapă. De partea cealaltă, doar Ardealul U19 a câştigat săptămâna trecută.

Mai jos aveţi o galerie foto de la cele două meciuri jucate astăzi la baza „Ardealul”.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.