JSport.roJSport.ro

Sporting Apahida şi Unirea Triteni au deschis spectaculos etapa a 12-a a Ligii a IV-a, cele două formaţii terminând la egalitate, 2-2, meciul disputat sâmbătă dimineaţa.

Oaspeţii de la Triteni, veniţi doar 11 jucători la acest meci, gazdele, pe de altă parte, având o rezervă, se pot considera nemulţumiţi după acest scor. Elevii lui Andrei Pintilie au avut un avans de două goluri şi au fost egalaţi la ultima fază.

Partida a fost mult mai aprinsă în repriza secundă, Triteniul având avantaj minim la pauză, 1-0 prin golul lui Ceclan, într-o primă parte a meciului în care oaspeţii au cerut insistent o lovitură de la 11 metri. Repriza secundă a debutat cu un penalty solicitat şi de apahideni, imediat Triteniul, însă, rămânând în 10 jucători.

Deiac a primit al doilea galben după un gest nesportiv, iar apahidenii s-au aruncat în atac. Pe contraatac, Paleoca a irosit o şansă imensă de a dubla avantajul echipei sale, mai apoi şi Sporting rămânând în 10, Bondor fiind cel care a primit al doilea cartonaş galben. Saşa a reuşit imediat să marcheze pentru 2-0, gol care i-a înmuiat, paradoxal, pe oaspeţi.

Sporting a controlat autoritar finalul de meci, iar după un gol din corner reuşit de Ciotlăuş, ajutat şi de un fundaş al oaspeţilor, gazdele au egalat la ultima fază, în urma unei mingi respinse greşit de Unirea.

„Cu Universitatea Cluj am primit gol în minutul 94, cu Mihai Georgescu în minutul 2, iar acum Doamne Doamne a ţinut şi cu noi. Totuşi, pentru mine e ca o înfrângere acest egal. A fost un rezultat echitabil pot să zic, dar sunt nemulţumit total de joc. Nu ne respectăm sarcinile, una vorbim şi alta facem, sunt jucători care nu ascultă, nu suntem organizaţi, nu respectăm indicaţiile, unii fac ce vor de capul lor. Sperăm, totuşi, să remediem situaţia pe viitor”, a spus, după meci, antrenorul jucător al Apahidei, Florin Pojar.

„Sunt foarte supărat că am pierdut două puncte în ultima secundă. Ne-au dat un gol din corner şi unul la o fază care nu anunţa nimic, la care apărarea mea a dormit. Cu astfel de greşeli sunt obişnuit în acest început de campionat, dar ştiu şi sunt ferm convins că nu ăsta e locul din clasament pe care îl merităm. Avem încă patru meciuri până la final, pe hârtie sunt adversari accesibili, dar dacă nu muncim şi nu suntem atenţi păţim ca azi, când suntem supăraţi după un punct. Avem probleme de efectiv, ne strângem foarte greu, iar în acest sezon principalul nostru adversar am fost noi. Când am avut lotul complet, cu Universitatea Cluj şi Câmpia, am făcut meciuri bune. Văd că ne-am revenit în ultima perioadă şi eu zic că putem să obţinem locul şapte în clasament”, ne-a spus celălalt antrenor jucător de pe teren, Andrei Pintilie.

Mai jos aveţi o galerie foto de la această partidă.

Sporting Apahida

Nicoară
Pojar
Mureşan L.
Câmpean
Bold
Ciotlăuş
Mureşan Al.
Lăcătuş
Chiorean
Daradics
Bondor

A mai intrat: Telecan. Antrenor: Florin Pojar

Unirea Triteni

Rusu
Paleoca B.
Pintilie An.
Gall S.
Luduşan
Ceclan
Nemeş
Indreica
Saşa
Voivod
Deiac

Antrenor: Andrei Pintilie

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.