JSport.roJSport.ro

WP_20160701_001Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a fost condamnat, săptămâna trecută, la şapte ani de închisoare cu executare în dosarul drepturilor TV.

Aşa cum era de aşteptat, chiar dacă sentinţa nu este definitivă, pedeapsa celui care a iniţiat în urmă cu mai mulţi ani „Legea lui Dragomir”, contestată de majoritatea galeriilor din ţară, a fost salutată de către ultraşii din România, inclusiv de către cei ai Universităţii Cluj.

Aceştia au postat un banner pe zidul exterior al peluzei de pe Cluj Arena, mesajul terminându-se cu celebrul „Mitică la brutărie”. „Roata vieţii se întoarce cu atâta ironie şi parcă-ţi sună mai bine «Mitică la brutărie»” se poate citi pe stadionul pe care, peste două săptămâni, va avea loc Supercupa României.

13508885_1808160122751808_3201890351688480863_n
facebook/the few the proud the ultras

De asemenea, suporterii clujenilor au pregătit şi un alt banner, pe care nu l-au mai afişat pe zidurile arenei, mesajul acestuia fiind “Corleone a căzut, o celulă rece îl aşteaptă de mult“.

Pe de altă parte, fanii lui „U” Cluj au şanse mari să-şi vadă echipa favorită jucând tot în Liga a II-a în sezonul următor, în primul rând datorită numărului mic de echipe care s-au înscris până acum în al doilea eşalon. O decizie finală în acest sens este aşteptată săptămâna viitoare, oficialii de la Bucureşti ai echipei fiind foarte aproape să bată palma cu investitorii italieni care să susţină financiar clubul „şepcilor roşii”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.