JSport.roJSport.ro
foto marca
foto: captura din Marca

Golul fantomă de la meciul Unirea Tritenii de Jos – Potaissa Turda a ajuns vedetă în Europa în doar câteva zile, ultimii care au scris despre mingea intrată în poartă prin plasa laterală fiind jurnaliştii spanioli de la Marca.

Aceştia, însă, au gafat în momentul în care au menţionat locul de disputare al meciului, comuna Tritenii de Jos ajungând tocmai în capitala Italiei, Roma. Sub titlul „Minutul care a împărţit Italia”, jurnaliştii celui mai important cotidian de sport din Spania prezintă partida dintre Unirea Triteni şi Potaissa Turda ca fiind una dintr-o divizie regională din Roma, în paranteză fiind trecut şi Italia.

„Jucătorii locali, într-un gest de protest, şi-au ieşit din fire”, mai notează Marca, textul fiind însoţit şi de filmuleţul cu golul turcesc marcat de turdeanul Alin Tot. Articolul a fost postat pe site-ul cotidianului spaniol miercuri după-amiază şi, chiar dacă au existat câteva comentarii la text prin care era subliniată gafa existentă, aceasta nu a fost remediată.

La începutul săptămânii, evenimentele de la Tritenii de Jos au fost mediatizate şi de către cotidianul numărul unu de sport din Italia, Gazzetta dello Sport.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.