JSport.roJSport.ro

IMG_6195_1024x683CFR Cluj-Dinamo Bucureşti este un meci care atrage întotdeauna, indiferent de locurile ocupate în clasament de cele două echipe. La fel s-a întâmplat şi duminică seară, atunci când la ultimul meci al anului 2015 în Gruia peste 5.000 de spectatori au venit să asiste la derby-ul din etapa a 23-a a Ligii I.

Galeria CFR-ului a “prezentat” acest meci cu banner care a făcut referire la oraşul şi culorile pe care echipa lor favorită le reprezintă, însă nu a fost uitat nici fostul golgheter din Gruia, Mihai Adam, decedat în urmă cu 10 zile.

“Culorile ne sunt scut, oraşul ne este casă. Pentru noi nimic altceva nu mai contează”, a fost mesajul afişat de galerie în startul meciului, fanii CFR-ului războindu-se, de multe ori pe durata partidei, cu ultraşii lui Dinamo, sprijiniţi la acest meci şi de către “fraţii” de la Universitatea Cluj. Fularele alb-negre s-au intersectat cu cele alb-roşii în peluza ocupată de fanii “câinilor roşii”, dinamoviştii având şi ei meciul lor cu suporterii CFR-ului, scandările pentru “U” Cluj putând fi deseori auzite din colţul stadionul clujean.

În cele din urmă, meciul încheiat la egalitate nu a bucurat pe nimeni în Gruia, clujenii având mari şanse să fi văzut pe viu, pentru ultima oară în acest sezon, un adversar cu nume mare în Liga I.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.