JSport.roJSport.ro

IMG_7589_1200x800Ardealul Cluj şi Viitorul Mihai Georgescu s-au întâlnit, luni după-amiază, în ultimul meci al etapei inaugurale din noul sezon al Ligii a IV-a.

Jocul desfăşurat la baza Ardealul din cartierul Someşeni a fost la discreţia gazdelor, care l-au rezolvat încă de la pauză, scorul fiind atunci 4-0. Elevii lui Laurenţiu Văidean au jucat mai aproape de adevărata lor valoare în a doua repriză, golurile lui Angeru şi Păun aducând-o pe Viitorul la doar două “lungimi” în spatele Ardealului.

“Verzii” lui Călin Moldovan au înlăturat, însă, orice emoţie pe final, mai înscriind de încă două ori, Ardealul câştigând până la urmă cu 6-2, prin golurile lui Lăcătuş, Bococi, Gabor, Cozma şi Gavrilă, ultimul autor a unei “duble”. A fost a doua victorie a Ardealului în faţa Viitorului în ultima săptămână, meciul direct din prima etapă a Ligii Elitelor U19 încheindu-se cu scorul de 5-0.

“Astăzi am folosit mai mulţi jucători care nu au jucat în etapa din weekend de la Liga Elitelor. A existat şi o stare de oboseală, pentru că ieri au fost prinşi cu acţiunea FRF de la Jucu, iar azi am făcut un antrenament de autodepăşire, ca să zic aşa, din punct de vedere fizic. Am folosit şi câţiva jucători care au jucat în Liga Elitelor, iar oboseala e clară. Ne concentrăm în primul rând pe această competiţie, dar ne interesează şi Liga a IV-a, iar atunci când pot voi folosi cei mai buni jucători şi aici”, a declarat, la final, antrenorul Ardealului, Călin Moldovan.

“Rezultatul nu ne-a interesat astăzi, important pentru noi este jocul. Am început un pic cam fricoşi, timoraţi, dar în a doua repriză ne-am dat drumul la joc, făcând şi anumite schimbări. Am venit şi noi după un meci în Liga Elitelor, avem un lot restrâns şi vrem în Liga a IV-a să rulez cât mai mulţi jucători care să crească, să prindă forţă. De fapt, acesta este şi obiectivul nostru, de a creşte jucători care să ajungă la echipele bune din ţară şi din străinătate”, ne-a spus şi tehnicianul Viitorului, Laurenţiu Văidean.

Ardealul Cluj

Farkas
Juncu
Sălăjean
Oltean
Creţ
Bococi
Cozma
Şoimaru
Ilie Horea
Gavrilă
Gabor

Au mai jucat: Magopeţ, Grigore, Lăcătuş, Feraru. Antrenor: Călin Moldovan

Viitorul Mihai Georgescu

Cîmpian
Cherecheş
Oltean
Pop Claudiu
Felecan
Pop Darius
Hacicu
Budean
Nistor
Popa
Boriceanu

Au mai jucat: Cobliş, Angeru, Tiseliţă, Păun. Antrenor: Laurenţiu Văidean

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.