JSport.roJSport.ro

Unirea Dej a pierdut, 0-2, meciul din deplasare cu ACS Comuna Recea, din etapa a patra a Ligii a III-a.

Fără antrenor principal pe bancă, după demiterea lui Mircea Bolba, şi cu delegatul Flaviu Băieşu singurul nume trecut pe foaia de joc în tabelul rezervat conducerii dejene, Unirea a rezistat mai bine de 70 de minute.

Defensiva oaspeţilor a funcţionat aproape perfect până atunci, iar în ofensivă au fost chiar aproape de gol în prima repriză, însă pregătirea fizică superioară a jucătorilor lui Buia a făcut diferenţa în cele din urmă.

Golgheterul maramureşenilor, Chinde, a deschis scorul în minutul 75, iar Ciocan a liniştit definitiv meciul cu golul de 2-0 după alte 10 minute. A fost o victorie aşteptată a celor de la Recea, care au profitat şi de situaţia plină de incertitudine de la Dej.

„Ştiam că o să cădem fizic la un moment dat şi de ce ne-am temut mai tare nu am scăpat. Jucătorii nu sunt roboţi, evident că i-a afectat ce s-a întâmplat cu plecarea antrenorului. Le-am mai dat şi eu indicaţii de pe margine, a mai făcut-o şi antrenorul de la juniori, dar am căzut fizic şi acolo s-a decis soarta meciului. Noi am venit după puncte la Recea şi am crezut că putem rezista mai mult de 75 de minute”, a declarat, la final, Flaviu Băieşu.

Mai jos aveţi câteva fotografii de la această partidă.

Comuna Recea

Bota
David
Lang
Urs
Dunca
Micaş
Asăujan
Chinde
Mărieş
Mih
Rus R.

Au mai intrat: Buşică, Ciocan, Opriş, Jucan. Antrenor: Romulus Buia

Unirea Dej

Ignat
Cătinean
Dulap
Călin
Rus N.
Hetea
Blaj Al.
Blaj Fl.
Monea
Papp
Moldovan An.

Au mai intrat: Preda, Pop B. Antrenor: Flaviu Băieşu

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. De parca ei au avut meci acum 2 zile.și cică au picat fizic !!! Apărarea a funcționat perfect.La ce meci v-ați uitat ??? Înțeleg ca sunt de la voi din județ dar totuși,puteți fi subiectivi și sa nu luati din meritele celor de la Recea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.