JSport.roJSport.ro

Penultima etapă a sezonului în Liga a IV-a a debutat cu o neprezentare a Viitorului Feleacu la Apahida şi cu o victorie, cu destule emoţii, a celor de la CS Floreşti cu Universitatea Cluj 2.

„Lupii” erau gazde la meciul cu Sporting, dar partida a fost mutată pe terenul apahidenilor, însă Viitorul nu a putut strânge o “haită” suficientă pentru acest meci şi nu a mai făcut deplasarea.

Oricum era ultima partidă pe care Feleacu ar fi jucat-o în acest campionat, pentru că în etapa următoare avea meci câştigat la „masa verde” cu Viitorul Mihai Georgescu. Aşa, apahidenii au obţinut trei puncte fără să intre pe teren, iar în ultima rundă vor primi vizita celor de la CS Floreşti.

Cu o echipă improvizată, unul dintre portarii floreştenilor, Aranyosi, jucând atacant, formaţia lui Călin Budişan a reuşit să câştige meciul cu „U” Cluj 2, disputat la baza „Dan Anca”. A fost 3-1 pentru roş-albaştri, toate cele trei goluri fiind marcate de Mihai Frătean, ultimul cu un şut în vinclu de la 30 de metri.

A fost 1-0 pentru floreşteni, gazdele acestei partide, la pauză, iar în a doua repriză „U” 2 a egalat dintr-un penalty controversat acordat de arbitru, la care floreştenii au protestat. Alex Oltean a egalat de la 11 metri, iar mai apoi micii „studenţi” au trecut pe lângă 2-1 la o fază singur cu portarul. Chiar şi cu multe absenţe, experienţa floreştenilor a făcut diferenţa până la sfârşit, iar Frătean a stabilit scorul final cu încă două goluri.

„U” 2 a terminat în 10 meciul, după ce Vlad Marin a văzut direct cartonaşul roşu, dar a încheiat şi acest sezon, meciul cu Armenopolis Gherla din ultima etapă fiind disputat în devans.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.