JSport.roJSport.ro

Unirea Iclod şi Someşul Dej sunt învingătoarele ultimelor două meciuri ale etapei a treia din Liga a IV-a.

În derby-ul zilei, Unirea a trecut cu 3-2 de Supporter 2.0 în deplasare, iar Someşul a învins cu 1-0 pe Sporting Apahida.

În meciul din Parcul „Iuliu Haţieganu”, jocul s-a rupt în debutul reprizei secunde, după un 0-0 activ în primele 45 de minute. Riţiu a fost eliminat pentru două „galbene”, iar Unirea a deschis rapid scorul apoi, prin Dîrjan.

Supporter s-a aruncat în atac, dar portarul de conjunctură al Iclodului, fundaşul Ionuţ Rusu, care l-a înlocuit între buturi pe titularul Szekely, bolnav, a avut un mare merit în păstrarea scorului. Nu s-a făcut 1-1, ci 0-2, după ce Danciu a transformat un penalty contestat de către gazde.

Supporter 2.0 a căzut după acest gol, iar Gârda a punctat pentru 0-3, însă relaxarea Iclodului era să o coste pe formaţia lui George Cotuţ. Tînc şi Marian Ionuţ au marcat două goluri în patru minute şi au asigurat un final aprins de meci, însă „vişiniii” au rezistat şi au obţinut o victorie mare.

În celălalt meci al zilei, Someşul Dej s-a întrebuinţat serios pentru a o învinge pe Sporting Apahida. Dejenii au avut cu adevărat primul meci greu al acestui campionat, în faţa unei echipe incomode a Ligii a IV-a, singurul gol venind de la rezerva Sergiu Coc, fiul antrenorului dejenilor, Sabin Coc.

Dejul şi Iclodul conduc în clasament după primele trei etape, singurele echipe cu punctaj maxim, Someşul având un golaveraj de 9-0, iar mai jos aveţi o galerie foto de la meciul jucat la Cluj-Napoca.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.