JSport.roJSport.ro
foto: Carmen Bizău

Ultima etapă a anului a programat, sâmbătă, trei partide.

În derby-ul zilei, Someşul Gilău a câştigat cu 2-1 în faţa Unirii Iclod, învingând liderul de până ieri al Ligii a IV-a, într-un joc terminat cu scandal.

A fost un meci afectat de ploaie şi de terenul greu, condiţii la care gilăuanii s-au adaptat mai uşor. După o primă repriză în care a fost peste Unirea, Someşul a condus cu 2-0. Andrei Moldovan şi Chiorean au fructificat două dintre şansele create, gilăuanii intrând cu un avantaj meritat la vestiare.

În partea secundă, Iclodul a început să apară şi ea periculos la poarta gazdelor, iar Cupşa a înscris de la 11 metri în minutul 68. După acel gol, oaspeţii au fost mult mai insistenţi şi au trecut pe lângă egalare, însă jucătorii lui Rareş Mateş au reuşit să ţină de scor până la sfârşit.

Finalul de meci a fost cu scandal însă, oaspeţii acuzând starea terenului pe care s-a jucat această partidă, dar şi decizia AJF-ului de a prelungi campionatul. Pentru proteste la vestiarul arbitrilor, Radu Danciu a şi primit cartonaşul roşu din partea lui Dan Dreve. Gilăul, însă, s-a ales cu trei puncte importante în clasament atât pentru ea, cât mai ales pentru CS Floreşti, care va petrece pe primul loc iarna în Liga a IV-a.

Pe un teren asemenător cu cel de la Gilău, Olimpia Gherla s-a impus cu acelaşi scor, 2-1, în faţa celor de la CSM Câmpia Turzii. Ca asemănările să continue, jucătorii lui Adrian Trif au avut 2-0 la jumătatea meciului, după ce s-au adaptat mai bine condiţiilor. Bold şi Gorgan au stabilit scorul pauzei, în urma unei prestaţii mai consistente a gazdelor. La reluare, „sârmarii” au jucat altceva şi, inevitabil, au reuşit să şi marcheze, datorită lui Dan Ştefan. Eforturile trupei lui Valentin Şandru de a scoate un punct au fost în zadar însă, iar Olimpia a reuşit să ia şase puncte din şase posibile echipei din Câmpia Turzii în acest campionat.

La Triteni, Armenopolis Gherla s-a dus mai mult pentru a avea de unde să se întoarcă, dar şi pentru a „fenta” amenda de 800 de lei pentru neprezentare. În doar şapte jucători, gherlenii au „renunţat” la unul în prima repriză, Unirea având deja 3-0 în acel moment. Deiac, cu o dublă, şi Paul Pintilie au înscris pentru gazde, meciul terminându-se înainte de pauză, pentru că oaspeţii mai aveau doar şase jucători. Scorul de 3-0 va rămâne şi cel oficial, iar Triteniul a ajuns la 20 de puncte şi, cel puţin până mâine, a urcat pe locul 10. Armenopolis este tot ultima în clasament, după al treilea meci din acest sezon terminat în şase jucători.

Mai jos puteţi vedea o galerie foto de la Someşul Gilău-Unirea Iclod.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.