JSport.roJSport.ro

img_5977_1024x683Echipa naţională feminină a României a ratat calificarea la Campionatul European din 2017, terminând la egalitate, 1-1, după prelungiri, meciul cu Portugalia, disputat marţi seara pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj.

În faţa a 7.100 de spectatori, record pentru un meci de fotbal feminin în România, elevele lui Mirel Albon rămân acasă din cauza golului primit pe teren propriu în minutul 105+1. Până atunci, jocul dintre cele două formaţii a fost echilibrat, cele mai mari ocazii venind abia pe finalul celor 90 de minute regulamentare. Alexandra Lunca a ratat după ce a scăpat singură cu portarul, iar la ultima fază portugheza Ana Borges nu a găsit drumul spre poartă din câţiva metri.

S-a intrat în prelungiri, acolo unde „rezerva” Andreia Norton a rămas nemarcată în careul „tricolorelor” chiar înainte de finalul primei reprize suplimentare şi a deschis scorul în Gruia. Bucuria lusitanelor nu a durat decât cinci minute, Laura Rus egalând cu un şut din întoarcere de la aproximativ 11 metri, însă în cele nouă minute rămase de jucat româncele nu au mai pus în pericol poarta lui Morais.

După 0-0 în meciul tur, acum s-a terminat 1-1, spre marea dezamăgire a jucătoarelor lui Mirel Albon, care s-au prăbuşit pe teren după finalul partidei, în timp ce portughezele s-au bucurat pentru prima lor calificare la Campionatul European.

flag_of_romania-svgRomânia

1
Părăluţă
11
Olar
6
Ficzay
3
Havristiuc
15
Oprea
4
Bortan
8
Vătafu
14
Lunca
10
Voicu
5
Giurgiu
18
Ciolacu

Au mai intrat: Bâtea, Rus L., Sârghe. Antrenor: Mirel Albon

flag_of_portugal-svgPortugalia

12
Morais
9
Borges
15
Costa
4
Rebelo
5
Fidalgo
19
Da Costa
14
Silva
18
Mendes
20
Pires
7
Neto Cl.
10
Leite

Antrenor: Francisco Neto

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.