JSport.roJSport.ro
fotografii: Ştefan M. suporter "U"
fotografii: Ştefan M. suporter “U”

După ce juniorii A de la Universitatea Cluj şi CFR Cluj s-au întâlnit, săptămâna trecută, într-un meci amical, ieri a fost rândul juniorilor B ai celor două cluburi să-şi măsoare forţele într-o partidă de verificare.

Meciul a avut loc la baza sportivă „Dan Anca” şi s-a încheiat cu acelaşi rezultat ca în urmă cu şapte zile, „U” câştigând cu 4-1, golurile învingătorilor fiind reuşite de Paşca, Chifu şi Chindriş, gazdele beneficiind şi de un autogol al CFR-ului. La Universitatea a evoluat echipa U17, care se află pe locul doi în Liga Elitelor, pregătită de către Vasile Macea, în timp ce pentru micii „feroviari”, antrenaţi de către Alin Minteuan, au jucat juniorii B ai clubului, aflaţi tot pe locul doi în campionatul rezervat fotbaliştilor sub 17 ani.

Atât în Liga Elitelor U17, cât şi în campionatul naţional de juniori B, meciurile oficiale vor începe în 12 martie, Universitatea urmând să evolueze în deplasare, cu Centrul de Excelenţă Timişoara, în timp ce alb-vişiniii vor primi vizita celor de la ASA Târgu Mureş.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.