JSport.roJSport.ro
fotografii: Stefan M, suporter "U"
fotografii: Stefan M, suporter “U”

La concurenţă cu meciurile care aveau să o scoată pe „U” Cluj din play-off-ul Ligii a II-a, „şepcile roşii” au disputat un joc amical la baza „Dan Anca”.

Adversarul elevilor lui Mihai Teja a fost Viitorul Domneşti, formaţie de mijlocul clasamentului în seria a doua a Ligii a III-a, însă lipsa de concentrare a jucătorilor Universităţii a făcut ca meciul să se încheie în favoarea oaspeţilor, 1-0. Pe fondul unui joc modest, cauzat atât de instabilitatea de la club, cât şi de şansele mici pe care „studenţii” oricum le aveau la un loc în play-off, „U” nu a găsit drumul spre gol şi în faţa unei asistenţe reduse, doar câteva zeci de spectatori urmărind meciul.

La final, antrenorul Mihai Teja a vorbit despre ratarea play-off-ului, cel mai mare regret al său fiind remiza cu CSM Râmnicu Vâlcea de la Jucu, acolo unde „U” a avut chiar şi dublă superioritate numerică.

„Noi am venit de departe spre acest play-off şi am câştigat câte meciuri am putut. Am făcut egal cu Mioveni acasă, dar şi cu CSM Râmnicu Vâlcea, atunci când am avut 1-0 şi superioritate numerică, şi cred că la acel meci cu Vâlcea am pierdut play-off-ul. Noi am visat până în ultima clipă, dar era foarte greu să mai prindem play-off-ul în această ultimă etapă. Când am venit aici, la toţi le era frică să nu retrogradăm, dar băieţii au depus o muncă bună, am jucat un fotbal bun şi am sperat până în ultima etapă. Acum vom juca în play-out, vom încerca să-i creştem pe aceşti copii, şi am încredere că jucătorii se vor pregăti bine, pentru că fiecare meci trebuie câştigat”, a spus tehnicianul „şepcilor roşii”.

Marea problemă a Universităţii va fi, însă, termenul din 14 aprilie de la Tribunalul Botoşani, acolo unde s-ar putea decide intrarea în faliment a clubului, probabil singura şansă de salvare rămasă, calificarea în play-off, fiind ratată.

„Noi sperăm să vină un investitor, pentru că fără bani lucrurile sunt din ce în ce mai greu de gestionat. Cred că, încet-încet, mă vor da şi pe mine afară din hotel, pe jucători din cămin, dacă nu vine cineva să salveze clubul e foarte greu. Sperăm la o minune, pentru că e destul de greu să-i motivezi pe jucători fără bani, măcar acel salariu mic să şi-l ia, aţi văzut că au făcut şi angajaţii grevă, va fi greu în aceste condiţii”, a mai spus Mihai Teja, cel care va avea drept obiectiv acum salvarea de la retrogradare.

Primul meci în play-out pentru clujeni va fi sâmbătă, pe Cluj Arena, cu Unirea Tărlungeni, programul complet al meciurilor Universităţii din această fază a campionatului putând fi văzut AICI.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Calificarea s-a pierdut in tur cand la comanda era “marele antrenor” papi, cand s-au pierdut puncte importante pe teren propriu, echipa juca penibil, nu avea nici o conceptie de joc….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.