JSport.roJSport.ro

Echipa a doua a Universităţii Cluj a obţinut a doua  victorie consecutivă în acest sezon al Ligii a IV-a, 5-1 cu Someşul Gilău.

Partida din Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu” a fost la discreţia elevilor lui Călin Sălăgean, antrenorul „studenţilor” având la dispoziţie mai mulţi jucători de la echipa mare.

Trei dintre ei au şi marcat, Moldoveanu, Haţiegan şi Ionescu, ultimul reuşind o „dublă”, cel mai frumos gol al meciului aparţinându-i, însă, lui Trancă, mijlocaşul lui „U” trimiţând mingea în vinclu dintr-o lovitură liberă.

De partea cealată, elevii lui Rareş Mateş, titular în acest joc, au rămas doar cu golul de 1-1, reuşit din penalty de către Niste, valoarea şi pregătirea fizică superioare făcând diferenţa în această partidă. Gilăuanii, cu o echipă schimbată aproape total în această vară, au un singur punct, însă, după primele trei etape, „U” 2 ajungând la cota şase în clasament.

Mai jos aveţi o galerie foto de la partida disputată sâmbătă dimineaţa.

“U” Cluj 2

Pop R.
Mureşan
Dan Laurenţiu
Telcean
Chiş
Trancă
Ionescu
Cozma
Moldoveanu
Gîţ
Haţiegan

Rezerve: Pop An-Potcoavă, Saroşi, Pintea, Marin, Cobârzan. Antrenor: Călin Sălăgean

Someşul Gilău

Kerekes
Miron S.
Pop An.
Niste
Roşu
Miron G.
Pop Cl.
Dumitraş
Mateş
Gherman
Fertea

Rezerve: Baica, Ferencz, Crişan, Lăpuşte, Paşca. Antrenor: Rareş Mateş

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Ma intreb ce se o sa se intample in cazul in care si Acsfan-“U” 2 o sa promoveze in Liga a 3-a. Vor activa in Divizia C doua echipe cu numele U? Bine, daca Sabau reuseste sa construiasca baza mult-visata,, echipa principala se va numi U Salicea. Dar, atunci pinguinii cu cine or sa tina? In plus, am aflat ca si Buska vrea sa-si trimita la anul o echipa in “C”. Incurcatura mare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.