JSport.roJSport.ro

20151029_121113Steaua nu mai vinde ca altă dată înaintea unui meci cu CFR Cluj. Dacă în alţi ani se formau cozi imense chiar înainte de deschiderea caselor de bilete, de data aceasta venirea campioanei României în Gruia nu mai stârneşte prea mult interesul microbiştilor.

Joi dimineaţa s-au pus în vânzare biletele pentru meciul programat duminică seara, însă la două ore la deschiderea caselor aglomeraţie era doar la liceul din apropiere. Odată la câteva minute mai trecea câte un fan să-şi procure tichete de la singura casă deschisă. De menţionat că, spre deosebire de alte partide din trecut, de această dată nu s-au pus în vânzare decât câteva mii de bilete, în condiţiile în care clubul are şi abonaţi, dar şi interdicţie de a permite accesul spectatorilor în peluză.

Totuşi, oficialii CFR-ului se aşteaptă ca numărul fanilor care vor cumpăra bilete să crească în special în weekend, iar recordul de asistenţă din acest sezon să cadă duminică seara.

Meciul CFR Cluj-Steaua va începe de la ora 20:30, iar detalii despre programul caselor de bilete şi preţurile tichetelor puteţi găsi AICI.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.