JSport.roJSport.ro

Marţi şi miercuri se desfăşoară prima etapă intermediară a Ligii a IV-a, care a început la Floreşti, cu meciul dintre formaţia lui Călin Budişan şi Viitorul Soporu de Câmpie.

Floreştenii s-au impus cu 8-2, după un joc în care oaspeţii au rezistat doar o oră.

Soporu a intrat pe teren după două zile de la precedentul meci şi a reuşit să le pună câteva probleme roş-albaştrilor. Oaspeţii au condus cu 1-0, iar apoi au egalat la doi, însă diferenţa de experienţă şi de pregătire fizică, în primul rând, s-a văzut tot mai mult odată cu trecerea timpului.

Soporu a cedat după o oră de joc şi doar o echipă a mai fost pe teren până la final. Laurenţiu Văidean a bifat unul dintre cele mai bune meciuri ale sale la Floreşti. Intrat la pauză după ce a îndeplinit funcţia de antrenor principal în locul lui Călin Budişan, suspendat două etape, Văidean a marcat trei goluri.

Dîrjan şi Nuţ au dat câte o dublă, iar Frătean a înscris şi el pentru floreşteni, Noris Tămaş şi Moldovan marcând, în schimb, pentru Viitorul Soporu de Câmpie.

„Cu toate că diferența de scor e mare, nu am făcut un meci strălucit astăzi, am început relaxați și nu am fost concentrați la ceea ce aveam de făcut. A doua repriză am intrat cu altă faţă, mult mai motivați și am fructificat ocaziile pe care le-am avut. Importantă e victoria și așteptăm următorul joc optimiști și cu gândul doar la un alt succes”, a spus jucătorul-antrenor de astăzi al floreştenilor, Laurenţiu Văidean.

“Am condus, am egalat la doi, dar după golul de 3-2 am căzut complet, din toate punctele de vedere. Am jucat şi duminică, şi e greu pentru noi, nu suntem obişnuiţi cu acest ritm. Am întâlnit o echipă bună, dar pentru noi e important să facem puncte cu echipe de nivelul nostru”, a declarat şi nefericitul zilei, portarul Tudor Barta, care a primit opt goluri la Floreşti.

Mai jos aveţi câteva fotografii de la acest meci.

CS Floreşti

Aranyosi
Părăvan
Madru
Truşcă
Frătean
Toader
Moldovan
Someşan
Kilin
Dîrjan
Mariş

Au mai intrat: Văidean, Nuţ, Rus, Popa, Roman. Antrenor: Călin Budişan

Viitorul Soporu de Câmpie

Barta
Mureşan
Cecălăcean
Petrişor
Popa
Tămaş Al.
Tămaş N.
Traian
Şoancă
Goia
Moldovan

Au mai intrat: Antrenor: Cristian Cherecheş

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.