JSport.roJSport.ro

IMG_0903_1024x683Fanii CFR-ului i-au acordat fundaşului Ionuţ Larie trofeul suporterilor pentru sezonul 2015-2016, în urma evoluţiilor fotbalistului dar şi pentru ataşamentul acestuia faţă de culorile vişinii. Cocheta cupă şi o plachetă de onoare i-au fost înmânate fotbalistului joi seară, înainte de startul meciului dintre CFR Cluj şi CS Craiova.

Decizia s-a bazat pe notele primite de CFR-işti din partea fanilor  pe parcursul întregului sezon – peste 2.000 de suporteri au acordat note, respectiv pe un sondaj, urmat de disscuţii între suporteri cu privire la cel mai meritoriu laureat.  Potrivit fanilor, lupta s-a dovedit fost strânsă între Camora, care a câştigat şi anul trecut şi Larie, însă în cele din urmă opţiunea suporterilor a mers înspre fundaşul născut la Constanţa.

“Am ţinut cont atât de evoluţii, cât şi de ataşamentul pentru clubul nostru, ceea ce a însemnat el pentru echipă de când a venit la noi, viaţa extrasportivă, dar şi implicarea în acţiunile organizate de suporteri. În general acordăm acest trofeu unor jucători care îşi pun amprenta asupra clubului şi am decis ca în acest an să meargă spre Ionuţ”, a declarat un reprezentant al Asociaţiei Suporterilor CFR-işti AISCP, care a iniţiat acordarea trofeului.

Interesant este că deşi mijlocaşii şi atacanţii sunt de obicei cei care fac deliciul fanilor, toate trofeele de până acum – se acordă anual, din 2010, au fost “cucerite” de portari sau fundaşi: Panin, Cadu, Beto, Felgueiras de 2 ori şi Camora.

Ionuţ Larie (29 de ani) evoluează la CFR din 2014, fiind unul dintre puţinii fotbalişti care au rămas la echipă chiar şi după ce aceasta a intrat în insolvenţă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.