JSport.roJSport.ro

Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii a legat a doua victorie consecutivă, câştigând,  miercuri seară, meciul cu Ardealul Cluj din deplasare, 2-0.

Partida, contând pentru etapa a 20-a a Ligii a IV-a, a reprezentat o miză mai mult pentru oaspeţi, clujenii folosind o echipă experimentală, Ardealul având derby în Liga Elitelor sâmbătă.

În aceste condiţii, „sârmarii” şi-au creat mai multe ocazii la poarta lui Farkas, doar două dintre ele fiind şi fructificate, chiar prin antrenorul jucător Adrian Voiculeţ. Acesta a mai ratat şi o lovitură de la 11 metri, însă cele două goluri au fost suficiente pentru o victorie care contează atât la moral, cât şi în clasament, acolo unde ISCT urcă, momentan, pe locul 10.

„A fost o victorie meritată a noastră, am mai ratat şi vreo cinci ocazii singur cu portarul, dar e bine că începem să câştigăm, că dăm gol şi cel mai important e să aducem puncte, nu contează cum. E greu pentru că am început târziu, dar ca joc începem să arătăm din ce în ce mai bine şi sperăm acum şi la un rezultat bun cu Floreştiul, în etapa următoare”, ne-a declarat MVP-ul meciului de miercuri seară, Adrian Voiculeţ.

De partea cealaltă, Ardealul a bifat această partidă cu gândul la derby-ul cu Poli Timişoara din Liga Elitelor, antrenorul Călin Moldovan apelând la mai multe cunoştinţe pentru jocul cu ISCT-ul.

„Săptămâna asta suntem 100% concentraţi pentru meciul de sâmbătă, iar azi am folosit o formulă inedită de joc. Au venit şi câţiva prieteni de-ai mei cărora ţin să le mulţumesc frumos pe această cale pentru că mă ajută şi îi felicit pentru efortul depus. Felicit pentru victorie şi echipa din Câmpia Turzii, iar acum toată energia şi toate gândurile noastre sunt îndreptate către meciul de sâmbătă, de la ora 10:00”, a spus şi tehnicianul Ardealului.

Ardealul Cluj

Farkas
Feraru
Selegean
Oltean
Corduneanu
Papp
Lăcătuş
Deneş
Gabor
Creţ
Hociung

Au mai intrat: Uţiu, Matiş, Popa, Mureşan C. Antrenor: Călin Moldovan

ISCT

Barta
Marcu
Imbuzan C.
Cecălăcean
Popa
Mureşan R.
Bucur
Ciungan
Mercean V.
Indrei
Voiculeţ

Au mai intrat: Cioargă, Iepure, Rus M, Mocan. Antrenor: Adrian Voiculeţ

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.