JSport.roJSport.ro

copertaUna dintre cele mai bogate comune din judeţul Cluj se pregăteşte pentru a găzdui meciuri din Liga I în următorii ani. Primăria Jucu a început, deja, lucrările la un stadion modern, ce ar urma să aibă 4.700 de locuri şi pe care să evolueze echipa locală, Unirea, care se luptă pentru promovarea în liga secundă.

Pentru început, la arena situată în Jucu de Sus, la câţiva paşi de Primărie, a fost însămânţat gazonul şi au început să fie înălţate vestiarele şi tribuna oficială.

„Stadionul va fi gata în două etape, proiectul fiind unul grandios. Vor fi 4.700 de locuri, nocturnă, tabelă video modernă, patru vestiare, sală de forţă, saună şi bazin de recuperare. Va exista şi o sală VIP la 12 metri înălţime, un sector pentru ziarişti, iar eu zic că se poate juca fără probleme în Liga I. Anul viitor vom aloca două milioane de lei de la bugetul local pentru a fi continuate lucrările şi sper ca până în 2017 să îl finalizăm. În acest moment, pentru a construi întreg stadionul mai avem nevoie de aproximativ un milion de euro”, ne-a declarat primarul din Jucu, Dorel Pojar.

Potrivit acestuia, va fi modernizată şi actuala arenă din Jucu de Mijloc, pe care Unirea îşi desfăşoară meciurile din liga a treia. Astfel, pentru jucătorii antrenaţi acum de Gică Barbu se va construi un semicantonament la stadion, dar aceştia vor avea şi o saună şi un bazin de recuperare în cel mai scurt timp, lucrările fiind deja demarate.

În comuna Jucu se află Parcul Industrial Tetarom III, acolo unde peste 1.500 de angajaţi îşi desfăşoară activitatea în cadrul firmelor internaţionale care şi-au deschis acolo unităţi de producţie.


Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.