JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj şi-a respectat blazonul şi în meciul cu ACS Comuna Recea, derby-ul etapei a 27-a a Ligii a III-a.

Deja promovaţi, „studenţii” s-au impus cu 2-0 în primul meci al maramureşenilor disputat pe noul stadion.

În prima repriză a jocului de la Recea, ambiţionate şi de inaugurarea noii arene, gazdele au fost mai periculoase. Cu defensiva „a doua” pusă de Falub în teren, Mih le-a dat mari bătăi de cap lui Cordoş şi colegilor săi, dar Gorcea şi apoi bara s-au opus deschiderii scorului.

Aşa cum era de aşteptat, „studenţii” au avut mai mult mingea, însă jucătorii lui Romulus Buia au demonstrat că nu degeaba au oferit o replică puternică şi în tur, atunci când au condus de două ori pe Cluj Arena.

A doua parte a început perfect, însă, pentru „studenţi”. Mai pragmatici decât adversarii lor în acest meci, clujenii au reuşit să deschidă scorul după cinci minute de la reluare, datorită golului marcat de Ursu.

Fără Goga în teren, accidentat etapa trecută cu Mediaşul, Universitatea l-a avut în mare formă la Recea tocmai pe jucătorul care l-a înlocuit în primul „11”. Ursu a făcut „dubla” după alte cinci minute, iar meciul era rezolvat.

Noua tabelă din Recea a rămas nemodificată până la final, iar “U” aşteaptă acum medaliile şi cupa pentru câştigarea Ligii a III-a, ce vor fi acordate sâmbătă, după meciul cu Metalurgistul Cugir, de pe Cluj Arena.

Comuna Recea

Bota
Gherman
David
Urs
Dunca
Oşan
Asăujan
Rus
Chinde
Ciocan
Mih

Rezerve: Iura, Banduru, Suciu, Opriş, Lang, Cuc, Veresz. Antrenor: Romulus Buia

“U” Cluj

Gorcea
Manu
Telcean
Cordoş
Chiş
Giurgiu
Florescu
Haţiegan
Ursu
Greu
Lemnaru

Rezerve: Albuţ, Onicaş, Micaş, Hordouan, Ene, Salcău, Saroşi. Antrenor: Adrian Falub

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Ce ușor obțin titulatura copiii celor care muncesc la “U”.Pentru unii se poate orice ,altora mult mai talentați nu li se da nici o șansa!!Pacat!Acesta este unul din motivele pt.care fotbalul romanesc este unde este.Unul talentat și zece umpluturi!Pacat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.