Speranţa Jucu a câştigat meciul restanţă cu Vulturul Mintiu-Gherlii, 2-0, şi a înlăturat orice suspans în lupta la titlu în Liga a IV-a.

Formaţia lui Dan Matei şi Gică Cotuţ a rămas la 5 puncte în spatele liderului Arieşul Mihai Viteazu, cu 3 etape până la final.

Meciul jucat în Joia Mare la Jucu a fost controlat, în mare parte, de echipa lui Laur Aştilean. Jucanii au ratat cele mai importante ocazii, în timp ce oaspeţii au fost o singură dată cu adevărat aproape de gol.

Gaşpar a irosit o şansă uriaşă la 0-0, atunci când lovitura sa de cap a fost scoasă incredibil de către Angeru. Acea intervenţie avea să fie decisivă, pentru că imediat Ionuţ Catalan a înscris pentru 1-0. Acelaşi jucător al jucanilor l-a învins o dată pe Todoran şi în repriza secundă, după ce a scăpat singur cu portarul Mintiului.

“Vulturii” nu au mai avut forţa să revină, iar pe contraatac gazdele puteau să-şi majoreze avantajul. Andronic a văzut direct cartonaşul roşu în minutele de final pentru injurii, iar Mintiu-Gherlii mai are doar şanse infime la titlul de campioană. Jucu rămâne pe locul 7 în clasament după această victorie.

Mai jos aveţi o galerie foto de la meciul jucat la Jucu de Sus.

Speranţa Jucu

Angeru
Toader M.
Pintea Ad.
Truşcă R.
Pojar
Catalan
Frătean
Feher
Moldovan H.
Tetean
Morar

 

Vulturul Mintiu-Gherlii

Todoran
Ţîrlea
Toma
Matei D.
Timoc
Andronic
Pop S.
Balint
Rus Al.
Gaşpar
Petrean

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte