CS Floreşti a pierdut primul meci al barajului de promovare în Liga a III-a, 0-2 cu CSC Sânmartin, campioana judeţului Bihor.

În meciul de la Floreşti, bihorenii şi-au creat ocazii mari şi au înscris două goluri, doar finalul aparţinând clujenilor, care nu au reuşit să marcheze golul ce le-ar fi dat speranţe mai mari pentru retur.

Văzuţi favoriţi înaintea acestei duble manşe, bihorenii nu au înşelat aşteptările „specialiştilor”. Sergiu Pop a ratat două şanse imense într-o primă repriză în care floreştenii au dominat degeaba. Jucătorii lui Călin Budişan au avut şi ghinion, Sânmartinul marcând înainte de pauză, prin Arsene, care a transformat perfect o lovitură liberă.

În partea secundă, bihorenii au controlat jocul, iar după o nouă şansă mare irosită de Pop, atacantul oaspeţilor s-a revanşat în minutul 62, când a înscris sub bară, pentru 0-2. Golul primit i-a afectat mai ales la moral pe floreşteni, însă Sânmartinul nu a mai forţat în ofensivă.

Gazdele şi-au revenit în ultimele 10 minute, atunci când au amintit de echipa care a câştigat Liga a IV-a. Paul Dîrjan şi Svichi au ratat cele mari şanse de gol însă, iar clujenii rămân cu regretul că nu au reuşit să înscrie cel puţin o dată. Aşa, şansele de promovare par foarte mici, dar floreştenii au anunţat că se vor bate pentru ele.

„Nu renunţăm la luptă. Mergem să câştigăm acolo, unde nu concep să nu jucăm fotbal. Mergem concentraţi şi, dacă putem sau nu să promovăm, asta e altă poveste. Pentru astăzi sunt dezamăgit de joc. Am jucat cu frică, am fost timoraţi, am fost apăsaţi de miza meciului, şi cu o serie de jucători fără experienţă. Foarte târziu am început să jucăm. Chiar şi-aşa, am ratat nişte ocazii monumentale, mai ales pe final. Pot să zic că e o victorie meritată a lor, dar cred că 2-0 nu reflectă realitatea din teren, în condiţiile în care s-a jucat echilibrat. Eu sunt optimist până la capăt însă, pentru că e sport”, a spus antrenorul floreştenilor, Călin Budişan.

CS Floreşti

12
Tiut
6
Corpodean
17
Părăvan
4
Truşcă R.
2
Timoc
23
Bran
8
Văidean
19
Svichi
14
Feher
10
Frătean
21
Dîrjan P.

Au mai intrat: Mariş, Moldovan H, Toader, Someşan. Antrenor: Călin Budişan

CSC Sânmartin

1
Barabaş
27
Arsene
24
Pintea Al.
23
Salif N.
17
Pop Fl.
8
Cuc
13
Sorian
9
Popa Ov.
3
Tiponuţ
11
Pop S.
7
Ban I.

Au mai intrat: Szabados, Popa Cl, Lupşe. Antrenor: Călin Cheregi

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte