JSport.roJSport.ro

Sporting Apahida şi Armenopolis Gherla s-au întâlnit, sâmbătă dimineaţă, în primul meci de Liga a IV-a disputat în comuna de la marginea Clujului din mai 2016 încoace.

Mai experimentaţi decât adversarii lor, gherlenii s-au impus cu 2-1, Marian Ionuţ din penalty şi Danciu întorcând scorul, după ce Cîmpean, tot din penalty, a marcat primul gol al meciului.

A fost un joc cu trei lovituri de la 11 metri, acelaşi Marian Ionuţ irosind şansa de a linişti complet meciul la scorul de 2-1. De menţionat şi prestaţia portarului Apahidei, Marius Nicoară, care nu a putut fi învins decât de Danciu din acţiune, goalkeeper-ul gazdelor parând şi al doilea penalty al gherlenilor, pe lângă alte câteva intervenţii importante avute pe durata jocului.

Partida s-a încheiat cu 2-1 în favoarea Armenopolisului, Sporting Apahida bifând primul meci din istorie sub acest nume.

„Este un nou început la noi, dar s-a văzut că nu am jucat mult timp împreună. Ne-au lipsit şi vreo trei băieţi importanţi, dar cu un pic de noroc cred că puteam scoate un egal. Oricum, sunt mulţumit de început şi, încet-încet, punem bazele unei echipe bune. Toţi băieţii sunt din Apahida şi pe noi cam asta ne interesează, nu să ne luptăm pentru primele două locuri ale clasamentului”, ne-a spus antrenorul jucător al gazdelor, Florin Pojar.

„Victorie meritată, cu multe ocazii de partea noastră, un meci pe care cred că l-am dominat per ansamblu. Ne-au lipsit şi nouă câţiva jucători, dar sunt mulţumit de rezultat. Am ratat mult, dar aceste lucruri se pot regla pe parcurs”, a precizat şi antrenorul gherlenilor, Cristi Vedean.

Mai jos puteţi vedea câteva fotografii de la meciul din această dimineaţă şi cele două echipe.

Sporting Apahida

Nicoară
Pojar
Cîmpean
Chindriş
Telecan
Pop
MureşanL.
Mureşan Al.
Găvruş
Vasilaş
Bondor

Au mai intrat: Daradiş, Lăcătuş. Antrenor: Florin Pojar

Armenopolis Gherla

Bărăian
Vînău
Doroftei
Mar. Ionuţ
Tînc
Moldovan
Stan David
Roman
Morar
Danciu
Bocoş

Au mai intrat: Codorean, Divriceanu. Antrenori: Cristi Vedean, Stan David

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.