JSport.roJSport.ro

IMG_9312_1200x800Liceul cu Program Sportiv din Cluj-Napoca a câştigat Cupa Liceelor Neuronkid 2016, după o finală echilibrată cu deţinătoarea trofeului, Liceul „Augustin Maior”.

Meciul a avut loc în Sala Sporturilor „Horia Demian”, acolo unde LPS a condus de două ori, prin golurile lui Ştefănescu şi Dulca, dar a fost egalată de fiecare dată, după reuşitele lui Misarăş şi Păun. După 2-2 la finalul timpului regulamentar, finala a fost decisă la loviturile de departajare, acolo unde Marius Ştefănescu şi Răzvan Ititesc, de la LPS, au fost singurii jucători care au marcat şi au adus echipei pregătite de Călin Tecoanţă cel de-al şaselea trofeu în Cupa Liceelor.

Portarul învingătorilor, Bogdan Langa, cel care a parat un penalty, a fost desemnat cel mai bun portar al competiţiei, însă finalista de la “Augustin Maior” s-a ales cu premiile pentru golgheterul Cupei Liceelor, Bogdan Moraru şi pentru cel mai bun jucător, Alexandru Dinu. De menţionat şi că, în finala mică, Liceul Energetic a câştigat cu 9-4 în faţa elevilor de la Liceul „Gheorghe Lazăr”.

La finalul competiţiei a avut loc şi un triunghiular între echipa fostelor glorii ale lui „U” Cluj, echipa profesorilor şi o selecţionată formată din bloggeri şi jurnalişti, aceasta din urmă reuşind să câştige mini-competiţia, după două victorii.

Mai jos puteţi vedea o galerie foto de la finala Cupei Liceelor şi de la festivitatea de premiere.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. […] Meciul a avut loc în Sala Sporturilor „Horia Demian”, acolo unde LPS a condus de două ori, prin golurile lui Ştefănescu şi Dulca, dar a fost egalată de fiecare dată, după reuşitele lui Misarăş şi Păun. După 2-2 la finalul timpului regulamentar, finala a fost decisă la loviturile de departajare, acolo unde Marius Ştefănescu şi Răzvan Ititesc, de la LPS, au fost singurii jucători care au marcat şi au adus echipei pregătite de Călin Tecoanţă cel de-al şaselea trofeu în Cupa Liceelor, conform CJSport.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.