JSport.roJSport.ro

IMG_1210_1024x683Luceafărul 2010 Cluj-Napoca a câştigat finala grupei 2008 de juniori, în cadrul celei de-a treia ediţii a competiţiei Fotbal a la Cluj. Micii jucători pregătiţi de Adrian Truşcă şi Paul Dîrjan i-au învins în ultimul act pe cei de la Academia „Gheorghe Hagi”, în cea mai aşteptată finală a zilei din cele cinci disputate, la aceeaşi oră, pe baza „Unirea”.

S-a terminat 3-2 pentru Luceafărul, clujenii având emoţii la un moment dat, după ce constănţenii au revenit de la 0-2. Dorinţa mai mare de victorie a alb-albaştrilor s-a văzut din plin pe final, iar Mark Farkas a marcat golul care a adus trofeul pentru Luceafărul 2010. Acelaşi Farkas a înscris şi golul de 2-0, devenind şi golgheterul turneului la grupa 2008, în timp ce Patrick Coroian a reuşit, pentru clujeni, primul gol al meciului.

De menţionat că, în semifinale, aceeaşi echipă a învins cu 4-0 o altă selecţionată a clubului clujean, Adrian Truşcă şi Paul Dîrjan fiind siguri, încă de sâmbătă, că vor avea o echipă în finală.

„Mă bucur că am câştigat. Cred că, până la urmă, dorinţa foarte mare de victorie şi-a spus cuvântul. Avem valoare, la multe turnee la care am participat recent ne-am clasat pe podium. Pe de altă parte, copiii simt presiunea, cred că ar fi utile nişte turnee în care să nu se pună atât de mare preţ pe rezultatul final şi, astfel, să poată evolua liber. Cred că asta ar creşte, în perspectivă, performanţele”, ne-a spus, la final, unul dintre antrenorii Luceafărului 2010, Adrian Truşcă.

În celelalte patru finale disputate s-au înregistrat următoarele rezultate:

Grupa 2005: FC Miercurea Ciuc – LPS Banatul 0-0, 2-1 d.p.

Grupa 2006: Transilvania Bistriţa – Plimob Sighet 1-0

Grupa 2007: Luceafărul Cluj – Kinder Sângeorgiu-Mureş 4-1

Grupa 2009: Sporting Cluj – CFR Cluj 2-1

Astfel, FC Miercurea Ciuc, Transilvania Bistriţa, Luceafărul Cluj, Luceafărul 2010 Cluj şi Sporting Cluj sunt câştigătoarele celei de-a treia ediţii a competiţiei destinată juniorilor, Fotbal a la Cluj.

În galeria foto puteţi vedea imagini de la victoria Luceafărului 2010, dar şi de la câteva dintre finalele disputate duminică după-amiază.

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.