JSport.roJSport.ro
Luceafărul 2010 Cluj
Luceafărul 2010 Cluj

Luceafărul 2010 Cluj şi CFR Cluj au avut un parcurs perfect la puternicul turneu E-ON Kinder, desfăşurat în această săptămână la Târgu Mureş.

Ambele formaţii au terminat pe locul 1 la grupele la care au participat, Luceafărul 2010 obţinând trofeul la categoria 2008, după ce a învins-o pe Steaua Bucureşti în finală, scor 2-1. De partea cealaltă, micii feroviari au câştigat trofeul după o victorie clară cu Academia Gheorghe Hagi, 4-0, într-un meci disputat la categoria de vârstă 2004.

Cele două formaţii s-au ales şi cu o serie de premii individuale, astfel că Iustin Pop, de la Luceafărul 2010, a fost desemnat cel mai bun portar al turneului, în timp ce David Gubău, de la aceeaşi echipă, a primit trofeul pentru jucătorul finalei.

foto: CFR Cluj
foto: CFR Cluj

Pe de altă parte, de la CFR Cluj, Tudor Cociş a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei disputate ieri. La turneul de la Târgu Mureş a mai participat o echipă din Cluj, Luceafărul, aceasta obţinând locul 9, la categoria 2004.

În drumul spre trofeu, elevii lui Adrian Truşcă şi Paul Dîrjan au marcat 27 de goluri şi au primit doar patru, obţinând şapte victorii din tot atâtea meciuri. De partea cealaltă, CFR-ul a făcut un rezultat de egalitate şi a câştigat şase partide, golaverajul final fiind de 31-11.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.