JSport.roJSport.ro

13235791_1054091701312111_499525585_nGrupa 2005 a clubului Luceafărul Cluj s-a calificat de o manieră entuziasmantă la turneul semifinal al juniorilor E, după ce şi-a spulberat toţi adversarii în turneul zonal desfăşurat la Cluj-Napoca, în weekend.

Micii fotbalişti pregătiţi de Stan David şi Gigi Vînău au încheiat competiţia desfăşurată la baza „Unirea” cu un golaveraj de 32-1, după doar patru meciuri disputate. Un 12-1 cu Sportul Şimleu şi un 7-0 cu Transilvania Bistriţa au fost rezultatele din grupă, în semifinale Luceafărul impunându-se cu 7-0 şi în faţa celor de la Juniorul Satu Mare. Nici finala nu a fost o problemă pentru micii jucători clujeni, care le-au administrat un 6-0 adversarilor de la Viitorul Oradea, Luceafărul ajungând printre cele mai bune opt echipe din România la acest nivel.

Unul din cele două turnee semifinale va fi organizat tot la Cluj, în perioada 4-6 iunie, acolo unde vor participa, pe lângă Luceafărul, şi LPS Suceava, Electrica Timişoara şi reprezentanta zonei 5, care se va alege dintre campioanele din Mediaş şi Braşov.

Câştigătoarele celor două turnee semifinale, celălalt urmând să aibă loc la Bucureşti, se vor întâlni în finala de la Buftea, programată în data de 9 iunie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.