JSport.roJSport.ro

12884463_1025855790802369_1705009755_nProgramul lansat de Federaţia Română de Fotbal (FRF), „Transformă uliţa în stadion”, a ajuns la etapa finală, programată la Cluj-Napoca. Copiii de la grupa 2007 a Luceafărului, pregătiţi de către Cosmin Crăciun, au jucat cu alţi şapte copii, din toată România, ajunşi în această fază finală a competiţiei.

Mai mari cu unu sau chiar doi ani, micii fotbalişti care au reprezentat o selecţionată a României s-au impus cu 1-0 în meciul contra Luceafărului, în faţa unui juriu format, printre alţii, din foştii internaţionali Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu, dar şi din reprezentanţi ai FRF. De menţionat şi că totul s-a desfăşurat în prezenţa a aproximativ 100 de spectatori, înainte de meci intonându-se şi imnul naţional al României.

„Toţi reprezentanţii FRF au fost plăcut surprinşi de organizarea făcută de clubul nostru. La eveniment au fost prezenţi numeroşi părinţi şi copii de la cluburile sportive din Cluj. Am reuşit să umplem micuţa tribună de la baza sportivă Farmec. Pe lângă organizare, cei prezenţi au remarcat jocul bun prestat de copiii de la grupa 2007, care au făcut faţă celor de la naţionala României, care au fost şi mai mari cu 1-2 ani. La sfârşitul jocului, toţi copiii de la ambele echipe au primit multe cadouri din partea organizatorilor, iar ceilalţi copii din tribune multe dulciuri”, ne-a declarat preşedintele şcolii de fotbal Luceafărul, Marius Stan.

În cadrul evenimentului a fost organizată şi o tombolă, unul dintre spectatorii prezenţi câştigând un bilet la meciul România-Spania. Luceafărul Cluj, prin grupele 2006, 2007, 2008 şi 2009, va lua startul, duminică, într-o nouă competiţie, „Interliga Naţională de Fotbal”, clubul clujean fiind organizatorul primei etape, la baza „Unirea” urmând să mai participe CFR Cluj, FC Bihor şi Plimob Sighet.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.