JSport.roJSport.ro

img_7766_1200x800La două zile după ce a închis prima etapă a Ligii a IV-a, în înfrângerea cu Ardealul Cluj, Viitorul Mihai Georgescu a deschis runda a doua a sezonului cu un joc împotriva celor de la CS Floreşti, terminat tot cu un eşec, 2-5, pe teren propriu.

După 0-2 la pauză, elevii lui Laurenţiu Văidean au dat impresia că se pot agăţa de un rezultat bun în startul reprizei secunde, atunci când au redus din diferenţă prin Boriceanu. Greşelile din defensiva Viitorului le-au permis floreştenilor, însă, să scape rapid de emoţii, jucătorii pregătiţi de Călin Budişan marcând două goluri consecutiv.

Finalul de meci a mai consemnat încă două reuşite, câte una în fiecare poartă, iar CS Floreşti a obţinut o victorie anticipată, în faţa unei formaţii care se bazează pe jucători foarte tineri.

“A fost o victorie care ne aşază pe un drum bun. Pornim plini de optimism şi încercăm să creştem de la joc la joc, deşi e foarte greu, pentru că la fiecare meci avem doi-trei absenţi, majoritatea lipsind din cauza serviciului. Relaţiile de joc suferă, dar suntem optimişti şi încercăm să obţinem cât mai multe victorii. În funcţie de cum vom sta în clasament, în iarnă vom mai aduce câţiva jucători”, ne-a declarat antrenorul floreştenilor, Călin Budişan, pentru echipa sa reuşind să marcheze astăzi Răzvan Truşcă, Gădălean, Toader, Câmpean şi Ciotlăuş.

“Am început meciul, practic, de la 0-1 pentru adversari şi e greu când începi aşa. Apoi ne-am intrat puţin în joc, dar am repetat greşelile pe care le-am făcut până la acest meci. Oricum, am întâlnit şi un adversar bine consolidat, cu relaţii bune de joc, dar băieţii s-au achitat bine de sarcini, per ansamblu. Rezultatele nu ne prea interesează, suntem la început şi mai avem multe de învăţat, dar am încredere în jucători”, a spus şi tehnicianul Viitorului, Laurenţiu Văidean, în afară de Boriceanu, Păun reuşind să mai dea gol miercuri în poarta Floreştiului.

Viitorul M Georgescu

Cîmpian
Felecan
Oltean
Rotar
Cobliş
Cherecheş
Păun
Budean
Tiseliţă
Boriceanu
Angeru

Au mai intrat: Pop Eduard, Hacicu, Nistor, Pop Darius. Antrenor: Laurenţiu Văidean

CS Floreşti

Vaida
Pojar
Cîmpean
Gădălean
Corpodean
Toader
Ciotlăuş
Frătean
Mocan
Truşcă R.
Roman

A mai intrat: Boboş. Antrenor: Călin Budişan

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Am o rugaminte:
    cand dati stiri despre meciuri, spuneti-ne si cand, unde si de la ce ora se joaca… poate sunt oameni care ar vrea sa mearga, sa vada meciurile…
    Va multumesc !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.