JSport.roJSport.ro

Unirea Jucu a obţinut un succes foarte important mai ales în clasamentul seriei a cincea a Ligii a III-a, 1-0 cu FC Zalău, unicul gol fiind marcat de Alex Pop, în prima repriză.

Cu 46 de puncte, elevii lui Adrian Iencsi ocupă locul trei în campionat, la egalitate de puncte, ce-i drept, cu Sănătatea Cluj şi Comuna Recea, inclusiv Gaz Metan Mediaş II putând avea acelaşi punctaj dacă se va impune astăzi la Oşorhei.

Meciul de ieri cu Zalăul a fost câştigat atât printr-o determinare maximă a Unirii, dar şi cu puţin noroc, oaspeţii lovind de două ori bara în repriza secundă, Iencsi fiind foarte bucuros, însă, după acest succes.

„A fost o victorie meritată, însă înainte de acest rezultat bun sunt foarte fericit pentru felul cum joacă băieţii mei. Şi cu Zalăul au luptat fantastic, din primul până în ultimul minut, au ţinut acelaşi ritm şi merită toate felicitările mele. Am întâlnit o echipă foarte bună şi, cu atât mai mult, o victorie care ne mulţumeşte, mai ales că am urcat şi în clasament”, a spus antrenorul Jucului după meci, declaraţia completă putând fi văzută mai jos.

De asemenea, la final aveţi şi o galerie foto de la a 14-a victorie a Unirii din acest campionat, pentru jucani urmând, sâmbătă, o deplasare pe terenul liderului FC Hermannstadt.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.