JSport.roJSport.ro

IMG_5392_1024x683Singurul golgheter al României la două echipe din acelaşi oraş, Mihai Adam, a fost înmormântat, miercuri la prânz, în Cimitirul Central din Cluj-Napoca.

„Bombardierul” lui „U” şi CFR a fost condus pe ultimul drum de către aproximativ 150 de persoane, marea majoritate fiind foşti jucători şi antrenori la cele două cluburi din oraş, dar şi coechipieri cu fostul mare atacant al Clujului. Dacă de la „U” nu au lipsit Remus Câmpeanu, Nicolae Szoboszlay, Vasile Dobrău, Ionel Dobrotă, Călin Ciucur, Ioan Maja, Tiberiu Poraczki, Simion Moguţ, Alpar Meszaros, Marius Popescu sau Cristi Pojar, de la CFR au ţinut să fie prezenţi Mihai Pop, Augustin Ţegean, Bela Bakos, Octavian Albu sau Francisc Dican.

De asemenea, au mai adus un ultim omagiu şi fostul arbitru internaţional Patriţiu Abrudan, antrenorul Olimpiei Cluj, Mirel Albon, foştii conducători ai Universităţii, Sorin Vădana şi Alin Bănceu, dar şi actorul Dorel Vişan. Slujba de înmormântare a durat aproximativ o oră, iar la final câţiva fani ai Universităţii au aşezat un fular cu însemnele echipei pe sicriu, acesta fiind mai apoi coborât în groapă.

Mihai Adam a murit vineri, la vârsta de 75 de ani. Unul dintre cei mai prolifici atacanţi ai României a ieşit de două ori golgheter cu „U” Cluj şi o dată cu CFR, marcând 154 de goluri, în total, pentru ambele echipe. Acesta a câştigat cu „şepcile roşii” Cupa României în 1965, dar a jucat şi patru meciuri în Cupa Cupelor.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.