Vulturul Mintiu-Gherlii a câştigat mai clar decât o arată scorul, 2-0, meciul de pe terenul Arieşului Mihai Viteazu.

Cu lotul schimbat în mare parte faţă de sezonul trecut, campioana Ligii a IV-a Academy nu a făcut faţă unei echipe a Mintiului mai valoroasă.

Andronic a fost responsabil cu marile ratări în partida de la Mihai Viteazu. Atacantul Vulturului a trimis de două ori mingea în bară în doar cinci minute pe finalul primei reprize. Inevitabilul s-a produs în minutul 61, atunci când Tudor Tothăzan a împins în plasă din apropiere o minge centrată perfect de pe dreapta.

Micile emoţii ale oaspeţilor au dispărut complet 10 minute mai târziu. După un corner, Ionescu a făcut 2-0 cu o lovitură de cap şi a securizat victoria echipei sale. Mintiul a urcat pe primul loc în clasamentul Ligii a IV-a Academy chiar în dauna Arieşului şi are trei puncte peste Sticla Arieşul Turda, care s-a impus cu 3-0 la Gherla. Turdenii au, însă, şi un meci mai puţin disputat.

“Cred că între Mintiu şi Turda se va da lupta pentru primul loc în acest sezon. Noi am început bine, am fost surpriza plăcută, dar trebuia să vină şi duşul ăsta rece. Suntem în reconstrucţie, să nu uităm cu au plecat 10 jucători faţă de sezonul trecut şi, cât au putut atât au dat în meciul de azi, nu am ce să le reproşez. Felicit echipa Mintiului, au un obiectiv clar şi au meritat victoria. Noi vrem sezonul acesta să fim acolo în faţă între primele echipe şi cred că, alături de Viişoara, am putea arbitra lupta pentru titlul de campioană”, ne-a spus antrenorul Arieşului, Valentin Şandru.

“Mă aşteptam la un meci bun şi la o victorie, pentru că arătăm mai bine de la meci la meci. Suferim un pic la finalizare, la fel cum am făcut-o şi la Viişoara, dar suntem pe drumul cel bun. Băieţii au înţeles mesajul transmis după eşecul de la Viişoara şi cred că avem un cuvânt de spus şi anul acesta. Mai ales că încă nu avem tot lotul valid la fiecare meci”, a declarat şi antrenorul Mintiului, Gică Cotuţ.

Mai jos aveţi o galerie foto de la acest meci.

Arieşul Mihai Viteazu

Varga
Pârţilă An.
Gorba
German
Crişan
Duma
Fru Gustave
Lamah
Pârţilă D.
German
Mărie

Au mai intrat: Cîţcăuan, Ciuta, Bucea, Palea, Oltean. Antrenor: Valentin Şandru

Vulturul Mintiu-Gherlii

Cămărăşan
Timoc
Pop S.
Ionescu
Drăgan
Tothăzan
Rus Al.
Bucşă
Ştefan P.
Andronic
Szabo

Au mai intrat: Rus L, Forna, Farcaş, Balint. Antrenor: Gică Cotuţ

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte