JSport.roJSport.ro

CFR Cluj şi FCSB au terminat la egalitate, 0-0, derby-ul din etapa a cincea a play-off-ului.

La finalul unui meci deloc spectaculos, în care cei doi portari nu au avut nicio intervenţie, clujenii rămân cu două bare şi, mai important, cu cele trei puncte în plus în fruntea clasamentului.

A fost plictiseală mare în Gruia în primele 45 de minute. Cu zidul defensiv al CFR-ului aşezat perfect în teren de către Dan Petrescu, FCSB nu i-a dat decât o singură dată emoţii lui Arlauskis, la şutul pe lângă poartă a lui Man, din minutul 14. S-a jucat apoi degeaba până în prelungirile primei reprize, atunci când Vinicius a lovit bara după o lovitură de colţ, iar la vestiare s-a intrat cu scorul dorit de clujeni, 0-0.

Nu s-a schimbat nimic nici după pauză. CFR-ul în continuare nu a vrut mai mult, iar FCSB nu a putut mai mult, aşa că spectacolul a rămas dator în Gruia. Meciul s-a aprins odată cu apropierea finalului, în minutul 85 Moutinho având a doua bară a CFR-ului, dar s-a stins fără ca vreuna din cele două echipe să-i deranjeze pe cei doi portari.

CFR rămâne cu trei puncte avans în fruntea Ligii 1, dar şi cu avantaj în caz de egalitate la puncte la finalul campionatului.

CFR Cluj

87
Arlauskis
45
Camora
21
Boli
55
Vinicius
6
Manea
8
Djokovic
19
Culio
37
Bordeianu
10
Deac
26
Bud
9
Omrani

Au mai intrat: Costache, Moutinho, Hoban. Antrenor: Dan Petrescu

FCSB

34
Bălgrădean
13
Morais
17
Cristea
16
Planic
20
Benzar
80
Teixeira
8
Filip
7
Coman
10
Tănase
98
Man
9
Gnohere

Au mai intrat: Moruţan, Hora, Nedelcu. Antrenor: Mihai Teja

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.