JSport.roJSport.ro

Echipa naţională de fotbal U21 a României a jucat în această seară penultimul meci din preliminariile Euro 2019 pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca.

Ţara Galilor a fost adversarul micilor ,,tricolori”, românii obţinând cele trei puncte, 2-0,

România U21 a început să domine partida din primele minute, iar ocaziile la poarta galezilor s-au înmulţit cu fiecare minut. Chiar dacă au stat aproape toată repriza în jumătatea oaspeţilor, elevii lui Mirel Rădoi nu au reuşit să treacă de defensiva Ţării Galilor. Astfel, la pauză tabela era tot neschimbată, 0-0.

După startul reprizei secunde, România a continuat sub aceeaşi notă, iar Dennis Man a deschis scorul cu un şut din careu, 1-0. După acest gol, galezii puteau să egaleze, dar bara s-a opus la şutul lui Connor Evans. Nou-intratul George Puşcaş a mărit avantajul echipei sale, după ce l-a driblat pe unul dintre galezi şi a şutat direct sub transversală, 2-0.

Echipa oaspete a încercat să marcheze, dar ,,tricolorii” au fost atenţi şi au reuşit să câştige partida cu 2-0 într-o atmosferă de vis realizată de cei 12.588 de spectatori care au asistat la meci. A fost cea mai mare asistenţă la un meci al naţionalei de tineret din ultimii 30 de ani.

România U21 mai are nevoie de un punct pentru a fi calificată la Campionatul European 2019, iar pentru a-l obţine va juca marţi, la Ploieşti, cu Liechtenstein.

România U21

1
A. Radu
3
Ştefan
4
Paşcanu
18
Rus
2
Boboc
17
Cicâldău
16
Nedelcu
8
Man
10
Hagi
7
Coman
19
Ivan

Au mai intrat: Puşcaş, Moruţan, Oaidă. Selecţioner: Mirel Rădoi.

Ţara Galilor U21

1
Evans
2
Lewis
6
Poole
5
Cooper
3
Norrington
8
Morell
4
Baker
10
Broadhead
7
James
11
Cullen
9
Harris

Au mai intrat: Evans, Babos. Selecţioner: Rob Page.

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.