JSport.roJSport.ro

Echipa naţională de fotbal a României a efectuat, miercuri seara, antrenamentul oficial pe stadionul CFR-ului, acolo unde va disputa, mâine, meciul amical cu Turcia.

Înaintea şedinţei de pregătire, selecţionerul Cosmin Contra a participat la o conferinţă de presă în care a explicat, printre altele, şi de ce a preferat ca jocul de mâine să se dispute pe stadionul din Gruia, în dauna Cluj Arena.

Acesta a subliniat că vrea să ducă echipa naţională pe toate stadioanele din ţară care oferă condiţii pentru disputarea meciurilor internaţionale.

“Am fost pe Cluj Arena şi am vrut să venim şi pe alt stadion din Cluj care oferă condiţiile necesare pentru un astfel de meci. De fapt, vrem să mergem peste tot. Pe viitor vrem să ajungem şi la Craiova şi sperăm să jucăm şi la Timişoara, dacă stadionul şi condiţiile de acolo se vor îmbunătăţi. Şi la Piatra Neamţ ne-am putea duce, vom încerca să mergem peste tot pentru că Naţionala e a tuturor. Mâine vom întâlni Turcia la Cluj şi am convingerea că echipa va evolua la fel de bine ca şi în ultimele meciuri, cu Kazahstan şi Danemarca”, a declarat selecţionerul României.

Partida cu Turcia va începe la ora 20:15, iar mai jos aveţi câteva fotografii de la antrenamentul “tricolorilor” din această seară.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.