JSport.roJSport.ro

IMG_5782Steaua şi FC Botoşani au oferit, în faţa a aproximativ 600 de spectatori clujeni, unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din ultimii ani în fotbalul românesc. Campionii au câştigat cu 5-3, după o partidă în care s-au marcat şi patru goluri în tot atâtea minute.

Steliştii au început perfect meciul de pe stadionul CFR-ului şi au marcat la câteva zeci de secunde de la start, după ce Breeveld a scăpat singur cu Iliev şi a reuşit cel mai rapid gol al campionatului. Tahar a ratat şansa de a majora avantajul pentru echipa sa în minutul 21, după care a început nebunia în Gruia.

Cele două echipe au înscris, mai apoi, de patru ori între minutele 26 şi 30, moldovenii preluând conducerea după reuşitele lui Dan Roman şi Martinus, steliştii revenind în avantaj pe tabelă imediat prin golurile lui Stanciu şi Tade, francezul marcând primul gol din acţiune pentru echipa sa chiar pe terenul pe care s-a făcut remarcat în România.

La vestiare s-a intrat cu 3-2, însă la 10 minute de la reluare Cabrera a păstrat suspansul la Cluj, egalând scorul pe tabelă după o lovitură de cap. Steliştii au demonstrat din nou că au nervii tari şi, în minutul 68, au trecut iar la conducere, Râpă trimiţând în poartă o minge care a sărit la el după ce Breeveld a nimerit doar bara în urma unei lovituri de cap. Nu au trecut decât patru minute, iar bucureştenii au majorat diferenţa prin Stanciu, care l-a învins pentru a doua oară pe Iliev.

Tade şi Chipciu au mai ratat două şanse importante de a mai înscrie, însă tabela a rămas nemodificată până la final, un lucru notabil fiind şi eliminarea directă a lui Miron, din ultimele minute.

Steaua: Cojocaru-Râpă, Varela, Toşca, Guilherme-Filip, Breeveld-Tahar, Chipciu, Stanciu-Tade. Au mai intrat Carp, Alcenat şi Onţel.

Antrenor: Dumitru Dumitriu

FC Botoşani: Iliev-Dimitrov, Plămadă, Cordoş, Popovici-Bordeianu, Vaşvari-Hadnagy, Cabrera, Martinus-Dan Roman. Au mai jucat Ivanovici, Batin şi Miron.

Antrenor Cristian Pustai

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.