JSport.roJSport.ro

IMG_0253_1024x683CFR Cluj şi CSMS Iaşi au oferit, sâmbătă după-amiază, un joc pe măsura vremii ploioase de afară, în etapa a 18-a a Ligii I. Cele două echipe au terminat nedecis, 0-0, după un joc care i-a chinuit serios pe cei aproximativ 1.000 de spectatori prezenţi în Gruia.

În prima repriză, cele două formaţii au dat o luptă surdă pentru balon la centrul terenului, iar situaţiile de gol au fost extrem de rare, cu un plus pentru ieşeni, care au ratat, prin Golubovic, cea mai mare şansă de gol, în minutul 43. Şutul anemic al lui Gomelt, pe lângă poarta oaspeţilor, a fost singurul lucru notabil în tabăra clujenilor în prima parte a meciului.

După un 0-0 urât la pauză, a doua repriză a început cu un CFR mai motivat, însă Cr. Lopez sau Jakolis nu au fost destul de precişi în faţa porţii pentru a-l învinge pe portarul ieşenilor. Puţinii fani din tribune au fost văduviţi din plin de fotbal, mai apoi, până la finalul jocului, favoriţii lor, deşi au fost mai prezenţi în jumătatea oaspeţilor de teren, nereuşind să-şi creeze şanse importante de gol, doar Negruţ, la ultima fază, mai dând emoţii moldovenilor. Ieşenii s-au mulţumit să apere acest 0-0, care nu ajută, însă, nicio formaţie.

În clasament, cele două echipe vor rămâne pe locurile opt şi nouă şi după această etapă, moldovenii având un punct în faţă, CFR-iştii sperând, totuşi, să obţină cele şase puncte de la TAS cu care ar ajunge pe un loc de play-off.

CFR Cluj: Marc-T. Lopez, Larie, Mureşan, Camora-Gomelt,Petrucci-Jakolis, Nascimento, Nouvier-Cr. Lopez. Au mai intrat Negruţ, Bruno şi Păun. Antrenor: Francisc Dican

CSMS Iaşi: Grahovac-Ţigănaşu, Frăsinescu, Mihalache, Voicu-Ciucă, Mitic, V. Gheorghe, Bole-Bădic-Golubovic. Au mai intrat: Enescu, Onduku şi Creţu. Antrenor: Nicolo Napoli

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.