JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a terminat la egalitate meciul cu FC Botoșani, 0-0, din prima etapă a returului Ligii I. Alb-vișiniii au fost departe de jocul prestat până acum, bifând primul meci fără gol marcat în acest campionat.

Prima repriză a partidei din Gruia a fost ”condimentată” la poarta Botoșaniului numai prin faze fixe și mingi aruncate în careul lui Cobrea, doar Djokovic și Deac dându-i cu adevărat emoții portarului Botoșaniului. Elevii lui Dan Petrescu nu au arătat mai nimic suporterilor din jocul prestat în turul sezonului regulat, iar la pauză s-a intrat la egalitate, 0-0, după ce nici Botoșaniul nu a excelat în jumătatea gazdelor.

Partea a doua a meciului, chiar dacă a început cu o ratare mare a lui Djokovic, din doi metri, a continuat la fel ca prima, cu mențiunea că Moruțan i-a dat primele emoții lui Arlauskis în minutul 61. Amorțeala din jocul feroviarilor a continuat, ba chiar oaspeții reușind să echilibreze raportul posesiei, clujenii fiind nevoiți să apeleze din nou la șuturile de la distanță pentru a putea produce un oarecare pericol la poarta adversă.

S-a terminat, în cele din urmă, 0-0 între cele două echipe, primul meci din acest sezon al Ligii I fără gol marcat de CFR Cluj, ardelenii păstrând distanța de patru puncte, însă, față de locul al doilea în clasament.

CFR Cluj

87
Arlauskis
45
Camora
21
Boli
55
Vinicius
6
Manea
19
Culio
28
Hoban
15
Nistor ⬇
8
Djokovic ⬇
10
Deac
11
Vera ⬇

Au mai intrat: Păun, Coman, Omrani. Antrenor: Dan Petrescu

FC Botoșani

1
Cobrea
30
Mușat
5
Plămadă
3
Burcă
18
Ungurușan
37
Bordeianu
16
Tincu
7
Buș ⬇
10
Moruțan ⬇
92
Serediuc
44
Popa ⬇

Au mai intrat: Kuku, Oaida, Rodriguez. Antrenor: Costel Enache

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.