CFR Cluj a scos-o din lupta la titlu pe FCSB, după ce a câştigat cu 1-0 derby-ul din Gruia.

Un autogol al lui Ovidiu Popescu în prima repriză a făcut diferenţa, dar şi prestaţia lui Arlauskis, care a avut o nouă seară perfectă în poarta clujenilor.

Arlauskis a fost cel mai bun om al CFR-ului în prima repriză. Portarul care ar fi semnat un contract în Arabia Saudită pentru sezonul următor a avut două intervenţii salvatoare la şuturile lui Tănase şi Olaru din minutul 2.

Meciul s-a echilibrat mai apoi, iar dintr-un corner executat rapid de către clujeni Ovidiu Popescu şi-a introdus mingea în propria poartă. Era minutul 23, iar după 10 minute Deac putea majora avantajul echipei sale, dar şutul din lovitură liberă a trecut puţin pe lângă poarta lui Vlad. Finalul de repriză a fost dominat de FCSB, dar Arlauskis nu a putut fi depăşit. Portarul a scos şuturile lui Man şi Coman, iar la pauză s-a intrat cu 1-0.

Partea secundă a început echilibrat, iar prima ocazie serioasă a apărut doar după 20 de minute. Arlauskis s-a opus din nou şutului expediat de Man, după care a deviat în bară şi execuţia lui Coman din minutul 70. CFR s-a mulţumit doar să contraatace, iar Rondon a fost aproape de 2-0 la un şut de la marginea careului în minutul 74. Nici Olaru nu a reuşit să-l învingă pe Arlauskis, iar până la final defensiva lui Dan Petrescu a funcţionat perfect şi ardelenii s-au impus cu 1-0.

CFR are acum şapte puncte peste FCSB în clasament şi doar Universitatea Craiova îi mai poate pune în pericol al treilea titlu de campioană consecutiv.

CFR Cluj

87
Arlauskis
45
Camora
3
Burcă
55
Vinicius
16
Susic
8
Djokovic
37
Bordeianu
94
Itu
18
Costache
9
Omrani
10
Deac

Au mai intrat: Rondon, Păun, Petrila, Chipciu, Aurelio. Antrenor: Dan Petrescu

FCSB

99
Vlad
23
Popescu Ov.
6
Nedelcu
16
Planic
2
Creţu
27
Olaru
8
Filip
26
Oaidă
7
Coman
10
Tănase
98
Man

Au mai intrat: Vînă, Moruţan, Petre, Miron. Antrenor: Bogdan Vintilă

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte