JSport.roJSport.ro

CFF Olimpia Cluj şi FC Rosengard s-au întâlnit în meciul tur al 16-imilor UEFA Women’s Champions League. Partida dintre cele două echipe a avut loc azi, 5 octombrie, pe Cluj Arena de la ora 16:30. Câştigătoare a fost FC Rosengard, singurul gol al partidei fiind marcat de Wieder, 0-1.

Giurgiu (13) a avut prima ocazie importantă de a deschide scorul, dar mingea nu a urmat direcţia dorită de jucătoarea clujeancă. Replica suedezelor a venit în minutul 14 prin Troelsgaard, dar bara transversală s-a opus. Lunca (17) s-a apropiat de careul advers, dar portarul oaspete a prins mingea. Minutul 35 a fost cu ghinion pentru fetele de la Olimpia deoarece Wieder a deschis scorul cu un şut din careu, 0-1. Până la pauză ocaziile au fost rare, iar la vestiare s-a intrat cu 0-1.

După pauză, elevele lui Mirel Albon s-au apropiat mai mult de poarta adversă, dar fără succes. Lunca (76) a scăpat singură spre poarta adversă, dar şutul ei s-a dus pe lângă bara din dreapta, astfel ratând o ocazie importantă de a stabili egalitatea. Leinert (84) a şutat spre poarta adversă de la aproximativ 20 de metri, dar mingea, care s-a dus spre colţul din dreapta sus, a fost respinsă de portarul McLeod. Fluierul final a adus victoria în tabăra suedeză, iar meciul retur se va juca miercuri, 11 octombrie.

CFF Olimpia Cluj

31
McVicker
6
Giurgiu
2
Richardson
5
Meluţă
15
Nagy
10
Voicu ↓
4
Bortan (C)
9
Ciolacu ↓
18
Leinert
20
Carp ↓
14
Lunca

Au mai intrat: Bâtea, Tărăşilă, Raduc. Antrenor: Mirel Albon.

FC Rosengard

2
McLeod
5
Riley
4
Viggósdóttir
6
Asante
36
Filekovic
7
Wieder ↓
17
Seger (C)
19
Landeka
30
Masar
31
Mittag
51
Troelsgaard ↓

Au mai intrat: Folkesson, Sundqvist. Antrenor: Malin Levenstad.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.