CFR Cluj a învins-o cu 1-0 pe Maccabi Tel Aviv, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, la finalul unui joc în care sistemul implementat de Petrescu a funcţionat din nou.

După prestaţia perfectă din meciul cu Astana, Billel Omrani a înscris şi cu Maccabi, iar CFR-ul e favorită acum la calificarea în faza următoare.

Campionii au început prudent meciul din Gruia, iar după ce au văzut că nu au deloc o sperietoare în faţă au creat tot mai mult pericol la poarta oaspeţilor. Mai întâi Rondon a fost blocat în ultimul moment de fundaşii israelieni, iar Omrani şi-a continuat forma bună din meciul cu Astana şi a deschis scorul în Gruia. Era minutul 22, iar cei peste 11.000 de fani din tribune se gândeau deja la turul trei preliminar.

Până la pauză, atacantul francez a mai ratat o şansă imensă de gol din aceeaşi poziţie, dar a fost pericol şi la poarta cealaltă. Arlauskis a avut două intervenţii bune, iar Ofoedu a trimis puţin pe lângă.

În repriza a doua, Rondon a avut cea mai proastă execuţie a carierei singur cu Gianniotis, după care feroviarii au abandonat aproape orice intenţie ofensivă. La adăpostul scorului preferat al lui Petrescu, CFR-iştii s-au închis perfect, iar israelienii nu au pus în pericol poarta lui Arlauskis decât prin centrări şi şuturi de la distanţă care nu şi-au găsit ţinta.

Aflată abia la al doilea meci oficial, Maccabi a obosit pe final, iar CFR Cluj a obţinut exact ce şi-a dorit, o victorie fără gol primit, care o face favorită la returul de marţi.

CFR Cluj

87
Arlauskis
45
Camora
55
Vinicius
3
Burcă
16
Susic
8
Djokovic
37
Bordeianu
19
Culio
9
Omrani
99
Rondon
10
Deac

Au mai intrat: Păun, Sylla, Pereira. Antrenor: Dan Petrescu

Maccabi Tel Aviv

17
Gianniotis
27
Davidzada
3
Amador
31
Piven
30
Kandil
22
Rikan
6
Glazer
42
Peretz
24
Cohen
11
Shechter
10
Ofoedu

Au mai intrat: Micha, Blackman, Atar. Antrenor: Vladimir Ivic

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte