JSport.roJSport.ro

Invincibilitatea echipei a doua a CFR-ului a durat cinci etape în seria a cincea a Ligii a III-a. Al şaselea meci a fost cu ghinion pentru feroviari, care au pierdut, 0-1, jocul de pe teren propriu cu Unirea Alba Iulia.

Disputat în prezenţa întregii conduceri a CFR-ului, în frunte cu finanţatorul Marian Băgăcean, doar antrenorul Dan Petrescu lipsind, meciul de pe terenul CMC a fost dominat aproape în totalitate de către clujeni.

Ocaziile clare au lipsit, însă, la poarta adversarilor, iar atunci când mingea a intrat în plasă golul a fost anulat pe motiv de offside. Doar Giurgean şi Claudiu Petruş i-au dat emoţii lui Suciu, mult prea puţin pentru ca alb-vişiniii să spere la cele trei puncte. Ca totul să meargă şi mai prost, unicul gol al adversarilor a fost, de fapt, un autogol, Konare introducându-şi mingea în poartă după o centrare a oaspeţilor, în minutul 64.

Dominarea alb-vişiniilor de până la final nu a schimbat tabela, oaspeţii trecând chiar peste majorarea avantajului pe contraatac. S-a terminat 0-1, iar CFR-ul tocmai a fost depăşită în clasament de adversara de astăzi.

De menţionat că la acest meci atacantul CFR-ului de la Liga I, Billel Omrani, exilat la echipa a doua, dar fără drept de joc în Liga a III-a, a urmărit partida de pe banca de rezerve, în pauză mergând în tribune şi stând câteva minute de vorbă cu Iuliu Mureşan şi ceilalţi oficiali clujeni. Pe de altă parte, tot la pauză, fundaşul CFR-ului, Mihai Kereki, a fost transportat cu ambulanţa la spital după o accidentare suferită la picior în prima repriză, jucătorul revenind la stadion după finalul meciului, fără ca lovitura primită să fie una gravă.

Mai jos aveţi cele două echipe de astăzi plus o galerie foto de la meci.

CFR Cluj 2

Rus Ad.
Roş
Konare
Kereki ⬇
Pârv
Petruş Cl.
Pop Ad. ⬇
Giurgean
Petruş Al. ⬇
Hamed ⬇
Figueira

Au mai intrat: Dat, Şter, Petrila, Potra. Antrenor: Gheorghe Barbu

Unirea Alba Iulia

Suciu
Matei
Man
Grozav
Rus ⬇
Tat ⬇
Selagea
Fulea ⬇
Ştef ⬇
Davidaş
Lăsconi

Au mai intrat: Apetri, Schiau, David, Onacă. Antrenor: Adorian Himcinschi

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.