JSport.roJSport.ro

IMG_0244_1200x800În primul meci al etapei a 20-a din Liga a IV-A, Ardealul Cluj şi CFR Dej au încheiat la egalitate, 3-3, un joc spectaculos mai ales pe finalul său. Gazdele au avut meritul de a reveni de la 0-2 şi 1-3 pe tabelă, golurile care le-au adus un punct fiind marcate în ultimele minute ale partidei disputate joi seara, la baza din cartierul clujean Someşeni.

Dejenii au început mai bine acest joc şi, după ce au intrat cu avantaj la pauză, 1-0, au continuat ritmul bun până în minutul 85, atunci când conduceau cu 3-1. Lipsa de concentrare din final i-a costat din nou pe elevii lui Darius Boldor, care au primit imediat gol dintr-un penalty, iar în prelungirile meciului Ardealul a reuşit să scoată un punct nesperat la un moment dat.

„Dubla” lui Covaci şi golul lui Sitaru, ambii jucători intraţi în partea a doua a meciului, au adus un punct pentru tinerii jucători clujeni, care au anulat, astfel, reuşitele dejenilor Rişcău, Retegan şi Ciurean.

„Cam 70 de minute a fost un joc încâlcit, urât, o chinuială de fotbal, dar în ultimele 20 de minute băieţii m-au surprins plăcut. Am început să pasăm, să ţinem de minge, să construim şi au venit şi golurile. Sunt foarte mulţumit, chiar pot să spun că nici nu m-aş fi aşteptat. Am făcut şi patru schimbări, au intrat jucători născuţi în anul 2000, care au schimbat jocul, au intrat cu personalitate şi mi-au plăcut. Totuşi, în ultimele 20 de minute am fost mulţumit de întreaga echipă”, a declarat antrenorul Ardealului, Călin Moldovan.

„Am făcut o primă repriză bună, am intrat cu 1-0 la pauză, dar după 3-1 ne-am relaxat pe final şi am luat gol în ultimul minut, la fel ca şi cu Gilăul etapa trecută. Suntem cruzi şi noi din păcate, cred că suntem a doua echipă ca medie de vârstă din campionat. Păcat că am scăpat două puncte din acest meci, pentru că egalam la puncte pe Ardealul, dar oricum am trecut peste Apahida în clasament şi sperăm la mai mult pe viitor”, ne-a spus şi tehnicianul dejenilor, Darius Boldor.

După acest joc, Ardealul a rămas la trei puncte în faţa CFR-ului, pe locul 11 în clasament, în timp ce dejenii au trecut cu un punct peste „lanterna roşie”, Someşul Apahida.

Ardealul: Farkaş – Tarcea, Goia, Varga, Feraru – Soporan, Cozma, Deneş, Bălan – Rus, Ţapoi. Au mai intrat: Pop Fl, Şandor, Covaci şi Sitaru. Antrenor: Călin Moldovan

CFR Dej: Pop – Boldor, Marian, Todică, Botcă – Tecar, Petruţiu, Ciurean, Dican – Lukacs, Rişcău. Au mai intrat: Retegan, Cociş şi Cîmpean. Antrenor: Darius Boldor

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.