JSport.roJSport.ro

CS Floreşti a mai făcut un pas greşit în încercarea de a ţine aproape de liderul Sticla Turda. Formaţia lui Călin Budişan a terminat la egalitate, 1-1, meciul cu Unirea Iclod, o echipă extrem de incomodă în acest campionat.

Alb-albaştrii au început bine partida de pe teren propriu, iar Frătean a deschis scorul după doar opt minute, Floreştiul fiind în grafic.

Oaspeţii, însă, şi-au propus să încurce echipele fruntaşe din acest sezon şi, după ce au învins pe terenul Olimpiei Gherla, au reuşit să plece cu un punct şi de la Floreşti, după golul lui Cupşa, din minutul 57. Reuşita Iclodului a fost validată de arbitrul asistent, care a considerat că mingea a fost prinsă de Tiut dincolo de linia porţii, în urma unui corner, gol contestat vehement de către jucătorii floreşteni.

Aceştia nu au reuşit să-şi mai creeze ocazii mari de poartă până la finalul meciului, care s-a terminat 1-1, spre bucuria jucătorilor Unirii, care au cântat în vestiar, sărbătorind al şaptelea meci la rând fără înfrângere. CS Floreşti, în schimb, a căzut la şase puncte în spatele liderului Sticla Turda, echipa lui Artur Podar urmând să termine, mai mult ca sigur, pe locul 1 acest tur de campionat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.