JSport.roJSport.ro

Viitorul Mihai Georgescu şi AS Viile Dejului au deschis, miercuri după-amiază, etapa a 18-a a Ligii a IV-a cu o remiză, 1-1.

După ce au fost „personajele” principale în runda trecută, cele două formaţii nu au reuşit să treacă una de cealaltă şi au ratat o şansă bună de a evada, cel puţin câteva zile, din zona de jos a clasamentului.

Ocaziile nu au lipsit la cele două porţi, mai ales în prima repriză, una în care Păun a lovit bara de la distanţă pentru Viitorul, după câteva minute o execuţie identică a lui Farkas, la poarta cealaltă, învingându-l pe Angeru. Dejenii au avut 1-0 la pauză, însă nu au reuşit să ţină de cele trei puncte până la final, cel mai bun jucător al gazdelor, Nicolae Păun, restabilind egalitatea în urma unei lovituri de la 11 metri, contestată, însă, de către oaspeţi.

Deşi şi-a mai creat câteva ocazii mari la poarta lui Angeru, AS Viile Dejului s-a ales cu doar un punct după meciul de azi, Viitorul Mihai Georgescu părând să fi trecut peste startul slab din 2017, bifând al doilea joc consecutiv fără înfrângere.

„După aspectul jocului, rezultatul este echitabil. Noi nu am făcut un joc strălucit, probabil s-a resimțit şi efortul de duminică, am şi odihnit câțiva titulari pentru meciul de sâmbătă, de la Elită, dar important e că nu am pierdut. Fiecare punct contează şi ne dă moral, dar mai mult mă interesează jocul, pentru că îmi doresc să jucăm cât mai bine de la meci la meci”, a spus antrenorul Viitorului după acest joc, Laurenţiu Văidean.

„Noi suntem nemulţumiţi de rezultat, pentru că ne-am jucat cu ocaziile, practic, mai ales în a doua repriză, atunci când gazdele nu cred că au avut vreun şut pe poartă, în afara golului. Noi am ratat inclusiv cu poarta goală şi, cum e în fotbal, ocaziile s-au răzbunat şi am luat gol dintr-un penalty foarte uşor acordat. Simţim puţină frustrare după acest meci, mai ales că am venit după jocul foarte bun cu Olimpia Gherla şi ne-am fi dorit aceste trei puncte care ne-ar fi urcat vreo trei poziţii în clasament”, ne-a declarat şi preşedintele dejenilor, Cosmin Groza, oficialii nou-promovatei ţinând să adreseze, totuşi, un mesaj de încurajare jucătorilor după acest meci.

În clasament, AS Viile Dejului a urcat pe locul 10, având un golaveraj mai bun decât Unirea Floreşti şi Arieşul Mihai Viteazu, în timp ce Viitorul Mihai Georgescu rămâne penultima.

Viitorul Mihai Georgescu

Angeru
Hacicu
Ciobanu
Cocişu
Dumitru
Georgiu
Popa
Păun
Oprescu
Bedelean
Hari

Au mai intrat: Nistor, Budean, Tiseliţă, Oltean. Antrenor: Laurenţiu Văidean

AS Viile Dejului

Toderean
Bota
Banias
Toma
Petrean
Tarţa
Farkas
Trif
Popa
Radu Paul
Mureşan M.

Au mai intrat: Nemeti, Marton. Antrenor: Sabin Coc

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.