JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj şi CFR Cluj 2 s-au întâlnit, vineri după-amiază, în derby-ul etapei a treia a seriei a cincea din Liga a III-a, încheiat la egalitate, 0-0.

Au fost 90 de minute în care principalul scop al ambelor echipe a fost să nu primească gol, astfel că ocaziile de poartă au fost rare.

Pericolul a venit, în fiecare careu, doar de pe urma fazelor fixe, însă Ciupe, Lazăr sau Negru, ultimul cu o reluare spectaculoasă, nu l-au putut învinge pe Adrian Rus. De partea cealaltă, Potra a fost la câţiva centrimetri de a marca un gol de la centrul terenului în prima repriză, scos de sub bară de Lăzăreanu, mai apoi Marius Coman, venit de la echipa de Liga I, ratând şi el o şansă importantă după un corner.

Alb-vişiniii au avut şi un gol anulat în partea secundă, pe motiv că mingea a depăşit linia de margine înainte de a fi trimisă în careul mic, iar meciul s-a încheiat aşa cum a început, 0-0. La partida de la baza „Clujana” au asistat aproximativ 300 de spectatori, printre care şi toată conducerea CFR-ului. Iuliu Mureşan, Bogdan Mara sau Răzvan Zamfir au urmărit acest meci din tribune, între ei stând şi antrenorul Dan Petrescu, care a ajuns la câteva minute după fluierul de start.

„A fost un meci urât. Nicio echipă nu a meritat să câştige. Noi nu am avut prospeţime, poate şi CFR ne-a surprins cu ceva, dar nu au fost ocazii. Felicit echipa adversă, au reuşit să ne blocheze. Parcă nu am fost noi în acest meci, nici în atac, nici în apărare, ne-au lipsit şi doi jucători importanţi, Lupu şi Ţârlea. Azi cei de la CFR au fost ambiţioşi poate şi pentru că erau urmăriţi din tribune de cei de la echipa mare şi au dorit să demonstreze că locul lor poate fi şi acolo”, a spus antrenorul Sănătăţii, Csaba Kis, alb-vişiniii, în schimb, rămânând neînvinşi în acest debut de campionat.

Mai jos aveţi o galerie foto de la remiza dintre Sănătatea şi CFR 2.

Sănătatea Cluj

33
Lăzăreanu
3
Negru
24
Matei
15
Nistor
19
Vitan
55
Ititesc
18
Ciupe
86
Lazăr
30
Paul Cr.
94
Cozea
9
Ceaca

Au mai intrat: Rus H., Bria, Gaşpar. Antrenori: Csaba Kis, Dan Matei

CFR Cluj 2

94
Rus Ad.
19
Roş
6
Potra
5
Kereki
17
Chiriţă
8
Petruş Al.
27
Petruş S.
11
Petrila
93
Figueira
10
Pop Ad.
9
Coman

Au mai intrat: Băican, Şter, Coţi, Pârv. Antrenor: Gheorghe Barbu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.