JSport.roJSport.ro

IMG_7238_1200x800Luceafărul 2010 Cluj şi Armenopolis Gherla au oferit un joc spectaculos, marţi după-amiază, la Floreşti, într-o restanţă din etapa a 20-a a Ligii a IV-a. Cu mai multe absenţe în ambele tabere, meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2, clujenii conducând de două ori, însă gherlenii s-au ales cu un punct după un gol marcat în prelungiri.

Derby-ul dintre cele două echipe, principale favorite la promovare acum mai bine de o lună, atunci când acest meci trebuia iniţial să se dispute, a avut parte şi de două lovituri de la 11 metri într-un interval de trei minute, câte una pentru fiecare formaţie. Roman, respectiv Marian Ionuţ, au transformat penalty-urile în prima repriză, iar la pauză s-a intrat cu 1-1.

După reluare, Luceafărul a avut un gol anulat, care i-a enervat la culme pe oficialii clujenilor, însă insistenţa gazdelor la poarta lui Tala a fost răsplătită în cele din urmă. O lovitură de cap a lui Cîmpean, din minutul 80, i-a adus nou pe alb-vişinii în avantaj, doar că ultimul corner din seria de trei avute de gherleni în prelungirile partidei a fost fructificat de Paul Sâmboan.

S-a terminat 2-2, un scor care o avantajează mai degrabă pe Luceafărul, formaţia lui Călin Budişan având mari şanse să încheie pe locul trei acest campionat.

“A fost un meci echilibrat, dominat un pic de noi, am avut ocazii mai clare. Am avut ghinion în prelungiri şi pot să zic că rezultatul e foarte nedrept, mai ales că am luat gol la ultima fază. Acolo am fost şi împins la acel corner, dar despre arbitraj ce să mai comentăm, a văzut toată lumea ce a fost astăzi. E frustrant că nu am câştigat, mai ales că am avut 1-0 şi 2-1”, ne-a spus fundaşul Luceafărului, Răzvan Truşcă.

“Meci bun, echilibrat, care s-a încheiat cu un rezultat echitabil. Am avut iarăşi mulţi juniori, am fost mulţi suspendaţi, accidentaţi. Acum, sperăm la locul trei sâmbătă, care ar fi unul meritat. Am vrut promovarea în acest an, dar a fost greu pentru că ne adunăm cum putem şi jucăm mai mult din plăcere, dar la anul atacăm promovarea, ăsta-i obiectivul”, a declarat şi unul dintre antrenorii gherlenilor, Stan David.

Armenopolis este la mâna Luceafărului în cursa pentru poziţia a treia, clujenii având, însă, un meci uşor cu Ardealul, astfel că gherlenii vor termina, cel mai probabil, în afara podiumului.

Luceafărul: Aranyosi – Creţu, Truşcă R, Cîmpean, Corpodean – Vasilaş, Ciotlăuş, Paravan, Toader – Roman, Gădălean. Au mai intrat: Sâsâeac, Baltaru Petru. Antrenor: Călin Budişan

Armenopolis: Tala – Tînc, Sâmboan P, Sâmboan An, Mureşan – Crăciun, Marian, Bălan, Cotuţ, Doroftei – Roşa. Au mai intrat: Codorean, Rus, Precup, Vînău. Antrenori: Ioan Mureşan, Stan David şi Cristi Vedean

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.