JSport.roJSport.ro

IMG_0865_1200x800CFR Cluj a terminat vacanţa, elevii lui Antonio Conceicao efectuând primul antrenament luni dimineaţa, la stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Sub comanda antrenorului portughez s-au prezentat 18 jucători, dintre care doi juniori, lipsind Traian Marc, Vitor Bruno, Dani Coelho sau Ionuţ Larie, care vor sosi în zilele următoare. Totuşi, niciun nume nou la primul antrenament al clujenilor, şefii din Gruia, obişnuiţi în trecut să aducă jucători până la reunirea lotului, refuzând acum să mai transfere pe cineva, cel puţin deocamdată, în condiţiile în care sezonul este pe jumătate ratat.

Pe de altă parte, însă, chiar dacă obiectivul în Gruia este doar Cupa României, Toni Conceicao încă visează la un loc de play-off. „Încă nu am renunţat la play-off, ne vom lupta atâta timp cât vom avea şanse. Jucătorii mei sunt profesionişti, nu sunt afectaţi de întârzierea anunţului despre cele şase puncte. Nu ştiu nimic de eventualele transferuri de la echipă, probabil că vom rămâne cu lotul actual, inclusiv cu Camora, care este jucătorul nostru”, au fost primele cuvinte ale antrenorului CFR-ului în noul an.

Feroviarii se vor pregăti la Cluj până în 20 ianuarie, atunci când vor pleca într-un cantonament în Cipru.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.