JSport.roJSport.ro

Naţionala de fotbal a României va întâlni, mâine seară, reprezentativa Danemarcei, într-un meci care poate păstra şansele „tricolorilor” de calificare la Campionatul Mondial din Rusia, dar le poate şi risipi complet.

Chiricheş şi colegii săi sunt obligaţi să câştige pentru a menţine vii speranţele măcar la un loc de baraj, noul căpitan al „tricolorilor” fiind conştient de importanţa acestui joc.

„Este un meci decisiv pentru noi. Trebuie să jucăm foarte bine, să practicăm cel mai bun fotbal al nostru, şi să câştigăm. Nu cred că trebuie să existe o presiune, trebuie să fim liniştiţi. Viitorul nostru depinde de acest meci”, a spus jucătorul lui Napoli.

Pe de altă parte, selecţionerul Christoph Daum a spus că încă nu ştie un prim „11” care va intra în teren mâine seară, acesta dând şanse egale, în atac, lui Keşeru, Alibec sau Ivan. Întrebat de un jurnalist dacă îşi va simţi postul în pericol în cazul unui eşec mâine seară, acesta a spus că, până în acest moment, nu s-a gândit la acest lucru.

„Acum, că m-ai întrebat, chiar încep să mă gândesc. Vom avea un joc important, suntem concentraţi să dăm  totul şi sper ca formula pe care o aleg să ducă la cel mai bun rezultat. Am ales cei mai buni jucători avuţi la dispoziţie pentru jocul de mâine. Mă gândesc la meciurile din trecut pe care nu le-am câştigat, inclusiv la penalty-ul cu Muntenegru, însă tot Stanciu va executa dacă ceilalţi doi jucători desemnaţi nu vor fi pe teren”, a declarat şi Christoph Daum.

Naţionala României a făcut, sâmbătă seară, antrenamentul oficial pe Cluj Arena, o galerie foto de la acest joc putând fi văzută mai jos. Partida de mâine seară va începe la ora 21:45, peste 27.000 de suporteri fiind aşteptaţi la acest joc.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.